Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Autobuze din Satu Mare, blocate în trafic din cauza mașinilor parcate aiurea

Mai multe autobuze din Satu Mare au fost blocate în trafic, joi, 15 iunie, din cauza unor mașini parcate aiurea. 

Compania de transport în comun, Transurban, a fost nevoită să își ceară scuze de la sătmăreni.

În ultimul timp, autobuzele Transurban au tot fost blocate în trafic din cauza mașinilor parcate peste tot. Anul trecut mai multe autoturisme au fost ridicate.

10 comentarii

  1. Bbbb Răspunde

    Masina ridicata si 10000 de lei amenda.

  2. Anonim Răspunde

    Caracatița unde e ? Pusa la treaba sa ridice mașinile și se rezolva problema .

  3. Kuka Răspunde

    Poliția locală iar doarme?
    Alo, domnule colonel Chișluca, se aude?

  4. cetatean platitor de taxe Răspunde

    Orbule nu vezi ca e acolo?

    • Kuka Răspunde

      Văd, nu-s orb, DAR au ajuns după ce au fost sesizați de către șoferul autobusului!
      Într-o țară civilizată, unde poliția își face datoria, nu doar simulează patrularea, acei șoferi nici nu îndrăzneau să se gândească să-și abandoneze hârburile aiurea, de frica amenzii și a ridicatului!
      Cunosc eternul “motiv” că nu sunt suficiente locuri de parcare, dar asta nu-i un motiv adevărat, ci o scuză patetică!

  5. Propunere legislativă Răspunde

    Aș avea o propunere. La trei amenzi din astea că îți lași mașina unde te taie capul și pleci mașina să fie confiscată. Veți vedea că se vor gândi de două ori data viitoare. Pentru că nu se mai poate. Aia înțeleg și văd că nu-s destule locuri de parcare dar nici că blochezi circulația în halul ăsta!!!! Eu dacă mă grăbesc și știu că e zonă aglomerată atunci merg pe jos (nu e orașul chiar așa mare și plec la drum cu 5 minute mai repede) sau chem un taxi. Simplu.

  6. ERJI Răspunde

    Gardieni galaxiei au program de lăuze pe bani frumoși și frecă menta.

  7. Satmarean Răspunde

    Politia nu face nimic. Uita-ti-va ce este pe strazi astazi , vineri. Ultima zi de școală. În apropierea școlilor dezastru total. Fiecare a parcat unde a avut chef. Au blocat porți, ieșiri, tot. Atata nesimțire și ignoranta rar mai vezi. Si sigur nici urma de politie. Dar după ce se va termina circul asta, vor apărea și Doamne ferește sa parchezi tu aiurea. Imediat te învață. Cred ca e o dispoziție ca la orele cand vin și pleacă copiii de la scoala sa nu fie politie pe strazi

    • Propunere legislativă Răspunde

      Sau și ei sunt printre cei care sunt/erau la școală și parchează ca boul! Mai știi? Mai ales după lecția gratuită oferită de Horodniceanu polițiștilor din Iași că cine estem eu! Ar fi fraieri să nu se folosească de asta! Așa consideră ei. Pfoai doamne, când se termină cu mentalitatea asta odată? În vest dacă te prinde și ai greșit te amendează, nu se discută. Plătești amenda (oricum au de unde) și mergi mai departe!
      @Satmarean, adevărul este că de fapt pe nimeni nu interesează aceste aspecte minore sesizate de tine. Din când în când mai dau o raită și trag un rând de amenzi. Planul să fie făcut!

  8. Radu Răspunde

    Am o propunere, in unele zone sa fie linie intrerupta pe marginea drumului ca fiecare sa stie pana unde are voie sa parcheze. Treaba asta se face in marile orase sau pe străzile inguste unde circula tramvaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.