Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Cazul Ștefania. Au trecut 6 luni, iar părinții încă nu știu ce s-a întâmplat

Au trecut șase luni de la moartea Ștefaniei, adolescenta care a decedat în data de 19 ianuarie 2023 la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din Satu Mare. De atunci au avut loc proteste, conferințe de presă, s-au luat declarații, însă, cu toate acestea, părinții fetei încă nu știu ce s-a întâmplat.

Ștefania, adolescenta care abia împlinise 15 ani, a decedat la Unitatea de Primire Urgențe din municipiul Satu Mare, iar cazul fetei a dus la o mobilizare impresionantă a sătmărenilor, care au ieșit masiv în stradă și au protestat, cerând demisia medicului impertinent care a tratat-o pe copilă.

Conducere Spitalului Județean Satu Mare a prezentat informații intermediare ale anchetei proprii, precizând că în acest caz se iau declarații la 157 de persoane, medici, asistenți medicali, brancardieri.

De asemenea, avocatul familiei a vorbit despre demersurile pe care le face echipa sa pentru a afla adevărul în acest caz.

Familia adolescentei a fost audiată la Colegiul Medicilor și la Poliție, iar dosarul penal se află în curs de desfășurare, a precizat avocatul, în luna mai a acestui an.

Ne aflăm în data de 19 iulie 2023, la exact șase luni de la tragedia de la UPU, însă nici până astăzi familia Ștefaniei nu știe ce s-a întâmplat cu fetița lor…

2 comentarii

  1. ... Răspunde

    Oare medicul (se pare) în culpă cum doarme?
    Oare managerul intrimar (că altul nu avem) cum doarme?
    Și să mai aibă bolnavul încredere în voi?
    În paranteză asta ca să știe toată lumea medicul iar lucrează. Atenție la UPU la pediatrie!

  2. jean Răspunde

    Nu va faceti probleme, degeaba Dupa 2 zile de stat la UPU m-au trimis acasa fara diagnostic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.