Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Orban: Forța Dreptei a evoluat spectaculos la Satu Mare. Fără alianță cu PNL

Ludovic Orban s-a aflat, vineri, 23 februarie, la Satu Mare, acolo unde, la sediul Filarmonicii Dinu Lipatti, a avut loc alegerea conducerii județene a Forța Dreptei, eveniment în cadrul căreia Ștefan Csordaș a fost ales președinte al organizației județene a partidului Forța Dreptei Satu Mare. După eveniment, reprezentanții partidului au organizat o conferință de presă în care au vorbit despre cum a evoluat Forța Dreptei la Satu Mare, despre viitoarele alegeri, precum și despre posibilele alianțe.

Întrebat în cadrul conferinței de presă cum vede organizația de la Satu Mare, Ludovic Orban a spus că aceasta a evoluat ,,spectaculos”, având în vedere că Forța Dreptei este un partid nou pe scena politică românească.

,,Am fost extrem de plăcut surprins de progresele făcute într-un timp nu foarte îndelungat, pentru că vă readuc aminte că Forța Dreptei există pe scena politică de nici doi ani de zile. Îl felicit pe Ștefan Csordaș, este un om de construcție, un om care știe să clădească relații umane, un om care într-un timp relativ scurt a reușit să dezvolte o organizație foarte frumoasă, cu oameni de calitate și cu oameni care, într-adevăr, vor să facă ceva bun pentru comunitățile lor”, a declarat Ludovic Orban.

De asemenea, Orban a fost întrebat și despre o posibilă alianță cu Partidul Național Liberal, iar răspunsul a fost unul extrem de tăios: ,,Nu poți să faci alianță cu unii care îi lustruiesc ghetele lui Ciolacu și care, de fapt, au un proiect să mențină PSD-ul la putere”, a spus președintele Forța Dreptei.

,,Atâta timp cât PNL este anexa PSD, atâta timp cât PNL și-a trădat electoratul și a decis să readucă la guvernare PSD și este în postura de vasal al PSD, între noi nu poate fi nicio colaborare. PNL nu este altceva decât cârja de care se reazămă PSD-ul pentru a putea exercita puterea, iar noi vrem să-i reprezentăm pe alegătorii liberali care au fost trădați de conducerea PNL”, a spus Ludovic Orban.

Totodată, el a ținut să transmită un mesaj și liderilor partidelor românești din Satu Mare.

,,Dacă Govor, Cozma și alții își doresc cu adevărat să existe o competiție democratică și pentru primării și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean să facă bine să sprijine proiectul nostru de lege cu alegerea primarilor și președinților de Consilii Județene în două tururi de scrutin”, a mai precizat președintele Forța Dreptei, la Satu Mare.

La conferința de presă au mai fost prezenți Violeta Alexandru, deputat Forța Dreptei și fost ministru al Muncii, respectiv președintele organizației de tineret Forța Dreptei, Cristian Opriș.

 

7 comentarii

  1. Calin Culcean Răspunde

    Felicitări!

  2. demian ioan Răspunde

    Sunteti niste nesimtiti .

    • Horatiu Răspunde

      D-ul Csordas, ușor ușor mi-ai câștigat increderea. Ești interesant de urmărit, primiți si îți doresc succes.

  3. USR căcat Răspunde

    Cum îi cu spitalul din Madaras grasule? Îmi imaginez ce spectaculos ați avansat. :)))

  4. Alin Răspunde

    Ciordas ii cât toți trei la un loc, ii bagă la aperitiv așa ușor cu o pălincă să nu îi stea în gât, se pișă și ăștia pe ei cu partidul lor de ratați!:))

    • Sâcă Răspunde

      L-o fi “fuzionat” la aperitiv pe careva și de atunci nu prea reușește să dea jos kilogramele în plus. Ca în povestea cu lupul și cu Scufița Roșie, în varianta sătmăreană. 🥴

  5. H&R Răspunde

    Forta sau greutatea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.