Ultima actualizare: azi, 12:01

Locale

Părinții care și-au maltratat copiii în Germania au cerut să fie eliberați! Decizia judecătorilor

Părinții din județul Satu Mare care și-au maltratat copiii în Germania rămân în arest. Cei doi au făcut cerere pentru înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, însă judecătorii au respins-o. Aceștia au mai făcut astfel de cereri, însă, de fiecare dată, fără succes.

Celor doi soți le-a fost prelungit mandatul de arestare pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 16.02.2024 până la data de 16.03.2024, inclusiv. Cei doi părinți care și-au maltratat copiii sunt cercetaţi pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Citește și:

VIDEO. Copii din Satu Mare, terorizați de părinți în Germania! Părinții, săltați, azi noapte, la frontieră

Un comentariu

  1. Asistenta Răspunde

    La ăștia eu și cetățenia le-aș retrage nu numai decăderea din drepturile părintești. Care face așa ceva cu proprii copiii aia nu e om. Nici hienele nu fac așa! Dacă tot vor afară eu le-aș da drumul cu condiția să umble cu o tablă pe piept că cine sunt și de ce sunt suspectați. Apoi strada va judeca. Repede. Să vedem dacă atunci le-ar mai arde să iasă afară. Chiar nu mă interesează posibilele motive sau eventualele explicații. Pur și simplu așa ceva nu se face și punct!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.