Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Aquaparkul de la Noroieni a fost inaugurat. Deschiderea oficială, pe 1 iunie (Galerie FOTO)

aquapark noroieni (5) Aquaparkul de la Noroieni, situat pe str. Gorunului a fost inaugurat astăzi, în prezența oficialităților locale și a ministrului Turismului, Maria Grapini.

Valoarea investiției este de aproape 48 de milioane de lei, fondurile provenind atât din finanțare nerambursabilă în valoare de 25 de milioane de lei, cât și din contribuția beneficiarului, asigurată prin finanțare EximBank.

AquaStarul oferă servicii turistice de agrement, divertisment, recreere, wellness şi SPA, prin valorificarea în mod eficient a resurselor naturale de apă geotermală.

”Pentru o firmă totuși mică, așa cum este firma noastră, derularea unui asemenea proiect a fost o provocare uriașă, dar acum, când în sfârșit îl vedem materializat, sentimentul de împlinire este de aceeași amploare. Îmi aduc aminte și acum de momentul în care așteptam acordul EximBank pentru finanțare. A fost un moment decisiv pentru proiect și mă bucur că a ieșit totul așa cum am planificat. Suntem convinși că potențialul economic al acestei investiții este foarte mare mai ales că parcul acvatic devine o  <ancoră> ce va determina dezvoltarea economică a zonei pe mai multe planuri și mai ales pe termen lung”, a declarat Nagy Karoly, proprietarul Solarex.

El adăugat că proiectul a generat pentru început peste 35 de noi locuri de muncă.

Ministrul Maria Grapini a felicitat firma care a realizat obiectivul și le-a recomandat autorităților locale să promoveze aquaparkul, chiar dacă este unul privat, deoarece ajută la dezvoltarea turismului balnear și medical.

Primarul Dorel Coica a spus că Primăria va promova acest obiectiv turistic pentru că merită, şi ținând seama că este medic primar de profesie s-a declarat  ferm convins că baza de tratament va fi una dintre cele mai moderne din țară.  Edilul şef a transmis şi mesajul  vice-priministrului Liviu Dragnea.

 

Despre AquaStar

AquaStar – primul complex acvatic al regiunii – va fi deschis tot timpul anului. Capacitatea parcului este de 2.000 de persoane/zi în sezonul estival şi circa 500 persoane/zi în extra sezon, suprafaţa totală a terenului pe care este dezvoltat fiind de aproape 12.500 mp.

Servicii oferite:

– de agrement –  AquaStar are cinci piscine exterioare  – piscină de relaxare și distracţie, piscină termală seniori, piscină semiolimpică, piscină pentru copii, iar pentru aventurieri – piscină cu tobogane (Anakonda, Kamikaze și Family), precum și  patru piscine interioare cu destinații diferite (650 mp) – de la bazine de copii, la bazine de relaxare şi hidromasaj, bazin cu apă termală și de înot. Pentru alimentarea celor două piscine termale este utilizată apă obţinută de la o adâncime de 1.300 m, respectiv 600 m, din puţuri proprii.

de wellness și spa – pe acest segment complexul propune un concept variat de programe de îmbunătățire și păstrare a sănătății fiind amenajate șapte tipuri de saune (2 finlandeze, 2 cu aburi – Hammam, 2 cu infraroşu și una salină, construită cu pereți din cuburi de sare de Himalaya). Pentru a alterna efectele saunei sunt puse la dispoziție fântâna de gheaţă și baia cu apă rece. La acestea se adaugă  o zonă pentru hidroterapie, kinetoterapie şi masaj, o zonă de divertisment sportiv (tenis de masă, aerobic, etc.) și spaţii de joacă pentru copii (interior şi exterior).

Suprafaţa clădirii principale (care include cele patru piscine și zona de wellness) este de peste 5.000 mp – la care se adaugă aproape 1.000 mp, suprafața piscinelor exterioare.

Complexul va fi deschis publicului din 01.06.2013 în intervalul orar 09:00 – 20:00. Prețul unui bilet de intrare este de 30 lei/adult, 20 lei/studenţi şi pensionari, 15 lei/copii între 3-14 ani, 10 lei tarif saune. Copiii până la 3 ani au acces gratuit. Programul de funcţionare şi tarifele menţionate sunt valabile pentru sezonul estival.

127 comentarii

  1. Ionut Răspunde

    Woohoo! Si eu vreau

  2. Salajean Levente Răspunde

    La banii astea mergi in Ungaria. :)) Extrasezon? Nu o sa ne lese inauntru? Mama ce chestie, ca la noi nicaier :))

  3. Salajean Levente Răspunde

    La banii astea mergi in Ungaria. :)) Extrasezon? Nu o sa ne lese inauntru? Mama ce chestie, ca la noi nicaier :))

  4. Corina Alexandra Csontos Răspunde

    Ff frumos, in sfarsit ceva de calitate si in orasul nostru, nu mai e nevoie sa te deplasezi 2ore pana in Ungaria!!

  5. Vizilo Răspunde

    Si la ora 20 gata? Hazafele? Cand vine canicula abia pe la 7 seara o sa poti iesi din casa. Sa vina Masculic si Butka sa prelungeasca programul.

  6. Mediesan Marcela Răspunde

    Foarte scump….ma gandesc la o familie cu 4 persoane……of

  7. Mediesan Marcela Răspunde

    Foarte scump….ma gandesc la o familie cu 4 persoane……of

    • Ady Pop Răspunde

      la fel este si in strainatate , inca chiar mai scump dar totusi sunt si exceptii !

    • Veronica Evelina Butarita Răspunde

      dar in strainatate ai 5-6 feluri de tuburi pe putin …si mult mai multa calitate

    • Metenti Florin Răspunde

      Ady Pop avem noi cumva ady salarile din strainatate?

    • Ady Pop Răspunde

      dar noi aici avem cumva ceea ce are cine este acasa (casa proprie,un parinte pe la tzara,daca nu o bucatica de pamant in afara orasului sau ceva/cineva cu purcel cu gaina cu alea) ? pe langa asta daca vrei sa traiesti ca si cum traiti voi in romania,aici nu ai de unde numai daca faci foamea si sa nu uitam ca trebe sa stai si undeva iar aici chiria costa deci la sfarsit de luna tot faci foamea,vrei nu vrei ca SO DUS CAINI CU COLACII IN COADA ! VOI O DUCETI MAI BINE ACASA DECAT NOI !

  8. Metenti Florin Răspunde

    30 ron intrarea mi se pare exagerat, inainte se vorbea ca nu va fi mai scump ca la strandurile din ungaria, in matesalka de exemplu pt 3 ore platesti in jur de 10 ron..deci ca la noi la nimeni..nu zic ca nu arata bine dar totusi..

    • dr. Ciomu Răspunde

      Istetule, du-te tu la Mateszalka si te scalda langa tzigany lor..ca-i plin strandul de ei. Nu mai vorbim ca au trei bazine fara nici un topogan….
      Hai…valea !!!!

    • ovidiu Răspunde

      dute la orice aquapark din tara/lume si vezi preturi.la unguri gen matesalka ii strand gen carei tasnad…
      e f bun pretul pentru ca si in cluj de ex ii 40 de lei la aquapark.
      dute in ungaria atunci la strand sau la aqua park sa vezi preturi.
      cand avem de ce ii scump cand nu avem de ce nu avem?
      la noi nici cum nu e bine.
      e adevarat ca pentru un salar de 750 de lei pe luna sa mergi si sa platesti 30-50 de lei de persoana e mult…dar pentru aia este strand daca nu vor sa dea banii

    • Stetco Andrei Răspunde

      daca iti umpli vana cu apa calda te costa 10 lei si nu e apa termala si nu poti da "check in" la AquaStar 🙂 stai linistit ca nu va fi loc atatia vor merge.

    • Ady Pop Răspunde

      si pana la mateszalka drumu il scoti afara?pretzu de deplasare unde ii ?! deci parerea mea ca tot mai bine in SM !

    • Tudor Teodorescu Răspunde

      normal ca va fi plin pt ca e mic si daca pui 150 de oameni deja o sa ti se para plin

    • Ioan Rogoz Răspunde

      Pentru toate servicile, si calitate nu e scump deloc…si mai bine platesc aici 30 de lei pe zi decat 10 lei pe 3 ore..Sa vezi cand mergi in strainatate (inafara de ungaria) si pretul la aquapark e undeva intre 50-100 de euro…pentru aceleasi facilitate ca si in satu mare, diferenta fiind ca acele aquapark-uri sunt mai mari ca dimensiune. Asta este strict parerea mea 😀

    • Elisabeta Hodas Răspunde

      Calitatea se plateste..!!!!domnilor si doamnelor .pe voi nu v=ar multumi nimic…iar la Mateszalka e doar un bazin de inot si unul ptr copii nu e Aquapark…

    • Ludmila Natasa Smetanca-Lazin Răspunde

      matesalka e aquapark? e piscina acoperita cu 3 bazine :)) nu ai ce compara

    • Dia Molnar Răspunde

      Unde mai pui ca se plateste 5 ron pt. vestiar si 3 ron pt. un sezlong, deci biletul real ar fi 38 de ron pt. un adult. Facand o calculatie simpla la o familie cu 3 copii si 2 adulti ar fi 1 gratuit+30+60+8=98 de ron/zi fara mancare si alte distractii.

    • Dia Molnar Răspunde

      Ca si observatie in data de 15.09.2013 cat plateste un copil de 3-14 ani sau un student/elev/pensionar? Sau adultul/ copiii 0-3 ani cat poate sa stea o zi intreaga sau 3 ore la acelasi pret?

    • Csaba Geiger Răspunde

      Sa vedem dupa un sezon se va mentine oare calitatea si nu in ultim ul rind {curatenia}??? Ca la noi e cu ????????

  9. Metenti Florin Răspunde

    30 ron intrarea mi se pare exagerat, inainte se vorbea ca nu va fi mai scump ca la strandurile din ungaria, in matesalka de exemplu pt 3 ore platesti in jur de 10 ron..deci ca la noi la nimeni..nu zic ca nu arata bine dar totusi..

  10. Guta Yannis Răspunde

    este foare frumos dar este tare scump pe criza asta

  11. Guta Yannis Răspunde

    este foare frumos dar este tare scump pe criza asta

  12. Giuroiu Alex Răspunde

    Unde e mai exact ????

  13. Samberg Răspunde

    La taiat panglici tot usl-ul se impinge.Dar ce au facut ptr strandul respectiv? NIMIC!!! Nici drumul ptr biciclisti pana acolo nu au vrut sal faca!!! PORCII!!!!

  14. Dragoş Daniel Prunilă Răspunde

    pretul este pe masura, calitatea se plateste doamnelor si domnilor,in afara tarii este la fel unde mai pui ca te costa si combustibilul pana acolo…fara nici o suparare exista si variantele Carei,Tasnad care sunt mai ieftine!!!

  15. Satmarean Răspunde

    Taxa suplimentara pt dulap si sezlog? Pentru ce?
    Asa ajungi cu familia la 150 RON doar biletele.

    • vasile Răspunde

      strandul daca nu ai inteles e numai pt cei ca norbert speth care scrie mai joj ca macar nus-i permit toti el e bucuros de lucru asta,ma mir ca nu au pus taxe pe topogan ..

  16. Norbert Speth Răspunde

    Cand nu am avut strand ani de zile atunci visam la una.Acum avem doua dar zicem ca sunt scumpe! Eu sunt de parere ca e foarte bine asa cum e macar nu isi pot permite toti!(aici ma refer la igiena) Multe stranduri sunt ieftine si intra tot curcubeul apoi te trezesti cu toata gama de ciuperci si exeme si alte minuni dermatologice pe care sa le tratezi zic eu ca sunt scumpe! Dar fiecare are alta parere! Al meu este acesta si doamne ajuta tuturor!

    • vasile Răspunde

      tu crezi ca de exemplu un tigan gabor nu are 30 ron ,ce garantie ai ca el nu are ciuperci,deci selectia asta a ta nu e buna

  17. Iako Csaba Răspunde

    Super tare! In sfarsit, se pare ca a meritat amanarea deschiderii! Chiar se vede calitatea lucrarilor… cat va tine, depinde de noi! Tariful este unul rezonabil! Un aquapark nu poti compara cu " strandul " de la Mateszalka, care nu a fost conceput pentru asa ceva!

    • marian Răspunde

      si programul pt ziua orasului e super tare,in sfarsit nimic pt maghiari,mi se pare foarte rezonabil daca suntem in romania sa avem numai formatii romanesti!!!

    • Tudor Teodorescu Răspunde

      asta ti se pare aquapark inseamna ca nu ai fost iesit din satu mare,imi pare rau dar acele 3 topogane si sa dai 100 de lei pt o familie mi se pare totusi mult

    • Iako Csaba Răspunde

      Pentru SM este aquapark, iar in ceea ce priveste iesirile mele din oras, nu ai fost tu in atatia locuri in cate am fost eu! Cel mai recent Aquaworld Ramada Budapesta – pret 5000 de forinti ( aprox 75 lei ) !

    • Dia Molnar Răspunde

      Nu se compara cu aquaparkul din Debrecen!
      Nu am vazut in poze, dar sunt la Satu Mare tobogane pentru copii 2-6 ani, respectiv 7-14 ani?

  18. Bigbrotherluci Roman Răspunde

    e ok.avem ceva frumos si noi.dar preturile exagerate.astia vor sa scoata investitia din primul sezon?

  19. Miha Roman Răspunde

    Este foarte frumos, foarte dotat…dar pentru un oras ca Satu Mare este un pic exagerat biletul…ma refer la un salar mediu de 800-900 de lei si daca mai sunt si copii….acesti oameni sigur nu vor da atatia bani…pacat…e foarte bine ca avem si noi is Satu Mare AguaPark dar se pare k nu pt toata lumea….

    • Metenti Florin Răspunde

      mihaela daca te uiti la comentarile de pe portal sm ai sa observi ca majoritate zic ca pretul e rezonabil e super ok,,deci inseamna ca in satu mare sunt numai oameni cu bani la care 30 ron e o nimica toata:)

    • Miha Roman Răspunde

      Asa s-au ajuns oameni??? k atunci merg si eu acasa daca e asa roz viata la Satu-Mare :)) ,dar cred ca numai gura e de ei…pe pariu k la deschidere o sa fie full si dupa aia….pauza…dar deaia bat din gura

    • Iako Csaba Răspunde

      Cat costa un pachet de tigari? Dar doua? Ce'ti provoaca? Cine nu vrea sa nu viziteze aquaparcul, drumul e liber la celalalt strand unde pretul unui bilet este de 15 lei! Ce se ofer pentru banii aia? Care sunt conditiile de acolo?

    • Lucia Roman Răspunde

      Da miha sa sti ca ai dreptate.

  20. sergiu Răspunde

    ft frumos preturile sunt normale in sfarsit ceva de calitate:d
    felicitari !!!!

  21. Bella Răspunde

    sa puna pretul 500 de euro intrarea, pentru ca de indata ce se deschide nu mai trebuie sa merg la aquaparkul din Miami. Idiotii cu argumentul ca economisesti drumul sa ne lase dracului in pace. Daca nu dau banii pe drum de ce sa li-i dau astora? Ma lasati? 45 de ron e intrarea la Aqua palace in hajduszoboszlo dar ai 3!!! nivele supraetajate de bazine, nu 4 cazi mai mari. Asa oras, asa strand! Dulap platit separat? Sezlong cu plata suplimentara? Parcarea cat costa? Dusul de dinainte si dupa? Uscatorul de par? Taxa la buda au?

    • Prunila Nicoleta Răspunde

      daca pt tine un om care aduce un argument e idiot atunci tu cum te numesti stimate domnule Bella ???

      • Bella Răspunde

        Economia de carburant nu e argument e idiotenie, deci e emisa de un IDIOT! Domnule Nicoleta, cum vrei dumneata sa atragi turisti din alte localitati macar?

        • Prunila Nicoleta Răspunde

          mai frustratule,noi te lasam si-n Maiami si-n Ungaria numai treci mai intai vreo 7 ani pe la mama ta pe acasa ca ai niste restante sa nu ne faci tara de rusine la cat de frumos stii sa vorbesti!!!

          • Bella

            Nu te teme, nu va fac eu de ras. V-ati facut deja singuri. Manelisti ordinari.
            PS: desi se pronunta Maiami, tot Miami se scrie, analfabet cu tastatura.

  22. s.m. Răspunde

    bai marian, tu esti un cretin si jumatate. Cum dracu vine la acesta stire ca cine vor canta de ziua orasului? Caramel din Ungaria dupa tine este tot roman? cretinule!

  23. marian Răspunde

    corect bella bine zici.,se pare ca avem un oras cu oameni bogati pt care 30 ron si restu taxelor e o nimic toata,nu poti compara hajduszoboslzlo cu strandul asta care in proiect avea zeci de hectare,si acum ca e gata nu cred ca are 1 hectar

  24. erika Răspunde

    pentru Handicapat cat cost bilet intrare?

  25. Dacul Alladar :) Răspunde

    Felicitari pentru investiile facute in Satu Mare.
    Trebuie sa fim mandri de oamenii cu initiativa, care aduc valoare orasului!!!!
    Ambele stranduri sunt foarte frumoase.
    Felicitari osenilor si ungurilor!!!

  26. Liberal Răspunde

    Piata va regla totul. Daca vor sa supravietuiasca se vor adapta cererii. Asta in caz ca nu e vorba de altceva la mijloc. Poate oamenii nu au nevoie de clienti. Eu prefer strandul.

  27. anonim Răspunde

    Pretul este rezonalib. Aquaprezident din Felix are un bilet de 45 ron dar are inclus sauna si sezlong. Calitatea se plateste. Pentru cine nu isi permite sunt si alte stranduri. La strandul vechi platesti 15 lei si nu ai loc in bazinul termal de pensionari care uita sa mai il paraseasca sau apa este murdara, iar in bazinul de copii apa este exagerat de rece. Cu cat vor fi mai putini cu atat mai bine.

  28. Satmarean Răspunde

    Sa nu ne imbatam cu apa rece! Desi o asemenea investitie este binevenita, pentru cei mai multi dintre satmareni pretul este inaccesibil.

  29. Hossu Alexandra Amina Răspunde

    Nu e scump…calitatea se plateste…bravo Satu Mare!!!!

  30. Mia Răspunde

    Preturile sunt prea mari! Eu si toti prietenii mei vom merge la strandul Nord Vest!

  31. Raul Răspunde

    e simplu, n-aveti bani nu mergeti 🙂 mergeti la Tasnad.

  32. Rodica Răspunde

    Multi n-au stiut ce sa scrie la comentariu asa ca au trecut la animozitati. Dragut!

  33. Ionel M. Răspunde

    E total deplasat ca la aceasta inaugurare sa nu fie la loc de cinste fostul presedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, Csehi Arpad, un om modest, de bun-simt, fara sa fie ahtiat de dorinta de a-și face imagine, asa cum procedeaza, din pacate, succesorul sau. Satmarenii trebuie sa stie cui se datoreaza acest complex pe care uselistii, Stef, Coica, Papici si Roca , l-au inaugurat. E de mentionat că lucrările la acest obiectiv au început în iulie 2011, iar orice comentarii despre aportul uselistilor ce s-au ingramadit la taierea panglicii inaugurale este de prisos!

  34. Doru Răspunde

    Trebuie sa recunoastem meritele lui Csehi! Cei care se impauneaza cu munca lui Csehi, adica Stef si compania, trebuie taxati! Faptul ca ai taiat panglica, domnule Stef nu inseamna nimic, daca nu recunosti meritele celui ce a contribuit decisiv la realizarea acestei investitii!

  35. Dinu Răspunde

    Niciodata Stef nu se va ridica la nivelul predecesorului, la nivelul lui Csehi Arpad!

  36. Geo Răspunde

    Din bun-simt, ar fi trebuit invitat si Csehi, insa si daca venea el nu avea loc de haita de uselisti!

  37. Nicu Răspunde

    Unora le lipsesc cei 7 ani de acasa. Recunostinta de la cine sa asteptam?! De la unul ce a ajuns mare zburand cu aripile altuia? Pacat, Csehi, cel mai prolific presedinte al Consiliului Judetean SatuMare, de neegalat de Stef, nu are parte de tratamentul pe care ilmerita. Desi sunt roman, il apreciez pe Csehi, iar pe succesorul sau il detest pentru aroganta sifuga dupa imagine!

    • Samberg Răspunde

      Nu stiu carei problema? Avem ziua judetului, nu e de ajuns? 🙂 🙂

      • Traian Răspunde

        E absurd ca in vremuri diareice, sa nu zic altfel,folosind o cacofonie, sa organizezi ziua judetului! Ideea aceasta este nefireasca, in ton cu mintea “luminata” ce i-a dat nastere! Aceasta e o noua ocazie pentru sifonarea banului public. Sunt srprins ca autoritatile in drept nu iau nicio pozitie fata de cei care jegmanesc banii nostri. Ce face ANI cand e vorba de cei care intra in conflict de interese din Satu Mare?! De pilda, cum poti sa fii consilier judetean si membru in CA la Apaserv si Transurban, cum e cazul penelistului Riscau Gheorghe, protejatul lui Stef?!

  38. Ferencz Răspunde

    Cu aripile altora te poti impauna, dar nu zbura, zicea Lucian Blaga. De acestlucru trebuie sa tina cont si administratia actuala judeteana si municipala! Fara votul prostimii nu ajungeati la taiatul panglicilor pe munca UDMR-ului!

    • Avram Răspunde

      ca doar nu munceau pe gratis fratica!!!!
      sunt artisti la aspirat bani de la altii…ca doar nu toti avem ochelari de cal….sau cum ziceai…prostime????cand prostimea a votat pentru voi era bine????
      jalnici sunteti…

  39. Samberg Răspunde

    Proiectele incepute de Cehi, ca si Policlinica inca nu-au fost finalizate. Trebuia deschis demult. Nici atata nui biruie capul.

  40. Risco Daniel Răspunde

    Cel mai mare strand din romania este in Arad si costul unui bilet este de 10 lei.

    Strandul Neptun din Arad este locul preferat de toti cei care doresc putina racorire in zilele calduroase de vara. Accesul la Strand se poate face pietonal dar si cu masina. Daca doriti sa ajungeti la strand pe jos, recomandam podul de pontoane din zona primariei. In cazul in care doriti sa ajungeti la strand cu masina, va trebui sa traversati raul Mures pe podul Decebal.
    Tarife Strand Neptun Arad: 10 lei / persoana / zi.

    Orar: 09 – 21.

    Ştrandul este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de aproape 40 de hectare de verdeaţă. Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare.

    Servicii:
    – tobogan acvatic, locuri pentru joacă, peste 300 de căsuţe de camping.
    – peste 100 baruri, terase, berarii, restaurante, discoteci, pizza, jocuri, cluburi de calculatoare, Internet-cafe-uri.
    – doua solare pentru nudişti, douã terenuri de tenis cu zgurã, doua terenuri de volei, pistã şi trambuline roller-skates, teren pentru minifotbal cu instalaţie nocturnã şi 1.500 de cabine.

    • dan Răspunde

      Cred ca era mai eficient sa fi facut un calcul inainte sa vorbesti. Costul (doar combustibil) pentru cei 500 de km pana la Arad, dus-intors te costa mai mult decat biletul(pentru 5 persoane) din AquaStar-ul satmaream. Nu mai vorbim de timpul pierdut pe soselele noatre si alte cheltuieli ocazionate de deplasare. Asa ca …fiecare sa-si faca calcule dupa buget si posibilitati. Cine nu-si permite AquaStar, alege strandul Satu Mare, strand Carei sau Tasnad. Daca vrea si wellness, alege Nyirbator, Vasareosnameny, Niyregyhaza, Debrecen sau Hajduszoboslo….tot dupa buget….

      • Risco Daniel Răspunde

        Nu asta era de fapt ca trebuie sa mergi la Arad,doar o comparatie de pret,pe lînga Arad, Satu Mare cu un potential mult mai …. slab.
        O sa vedem pe mai departe!.

    • virgil Răspunde

      ai dreptate daniel,ai facut numai o comparatie,ce tarife pun astia la satu mare pe un loc de 1000 m patrati e total de genul SF.dar pe langa aia 30 daca ai observat mai trebuie platit dulapul cea ce mi se pare total aiurea nu cred ca am mai auzit asa ceva sa-ti platesti si dulapul daca ai platit bilet de intrare…

      • dan Răspunde

        Ba da, Virgile, si la o parte din strandurile din Ungaria se plateste o garantie. La noi se plateste o taxa, e adevarat, dar sa nu uita msa si cei din Maeszalka, care la inceput percepeau o garantie pentru cheie dulap au trecut apoi la taxa, pentru ca s-au gasit cativa “inteligenti” care sa-si retina cheile dulapurilor. Asa se va intampla si la noi, cand vor constata ca le dispar chei probabil c-o sa schimbe metoda. Chiar si asa, facand calculul, 2 adulti + 2 copii cu dulapuri si sezlonguri este 2×30 + 2×15 + 4×4 + 4×3 = 118 lei. Comparatia era facuta cu costul carburantului pana la Arad ( 500 km dus-intors) 500 x 6% x 5.7 = 170 lei, la care adauga tu pretul biletelor de intrare in strand.

  41. Petre Răspunde

    Pentru clientela politica uselista, nu e o problema banul! Dupa ce au fost unsi pe functii bune, la spital, aeroport, deconcentrate, primarie, consiliu judetean, scoli,gradinite ,uslasii evident ca lauda realizarea acestui centru balnear, trecandu-l in contul administratiei USL, cu toate ca proiectul dateaza din 2011, de pe vremea lui Csehi Arpad, cel mai bun presedinte de CJ Satu Mare, presedinte care a fost mult peste nivelul lui Stef.

  42. Lia Răspunde

    Pina si Brigitte, sefa de birou la CJ, isi permite sa-si petreaca timpul in acest loc mirific! Cum nu poate satmareanul de rind sa-si plateasca intrarea la Aquaparkul de la Noroieni?

  43. Leo Răspunde

    A fost si Brigitte la inaugurare?

  44. Pop Ioan Răspunde

    Ne-am îmbogățit! Avem și Aquapark, iar în iunie vom avea și Ziua Județului.Urmeaza să avem Ziua Cartierului, Ziua Străzii, Ziua Asociației de locatari, Ziua Scării, Ziua Etajului și Ziua Apartamentului!!!

  45. virgil Răspunde

    tarife pt prostime,ei vor sa scoata parleala din primul sezon,unde ati mai auzit voi ca pe langa biletul de intrare de 30 sa-ti mai platesti 5 ron dulapul ca sa-ti pui hainele?

  46. sm Răspunde

    Pretul este exagerat pentru o familie cu 3 copii… La Ungaria e mai ieftin au reducere pentru familii .

  47. sa comentam.. Răspunde

    poate ca pentru o familie se pare scump la prima vedere, dar daca socotim si combustibilul pana in Ungaria, suntem cam tot acolo. Pentru o zi intreaga sa petreci cu familia, sa faci miscare, inot, tenis de masa, sauna, 40-50 lei nu cred ca ii prea scump.
    Iar inca un lucru foarte important: sa nu uitam cu totii, ca aceasta investitie a fost pornit in 2009, iar conducerea actuala din nu a avut prea mult efort de pus pentru a taia o panglica, so..nu-i meritul lui SCoica de loc!

    • sa comentam.. Răspunde

      si nici al lui Stefutz.

      • sa comentam.. Răspunde

        daca nu-mi permit masina nemteasca premium, umblu cu masinutza obisnuita si mai ieftina. Nu se va fabrica pentru mine aceeasi calitate la pret mai scazut pentru ca eu nu-mi permit.

  48. Satmarean Răspunde

    Stef are datoria morala sa-l invite sa taie panglica inaugurala pe Csehi Arpad, cel mai bun presedinte pe care l-a avut CJ, cel care a lansat acestproiect si l-a sustinut mereu! Stef si daca va sta la Consiliu zi nopate, nu-l va egala pe Csehi!

  49. Colbea Laurentiu Răspunde

    eu unul zic ca se merita deoarece daca mergi cu masina pana la felix te costa mai mult deci se merita toti bani si macar nu mai vezi tigani si batrani ca se freaca de tine

  50. Ady Pop Răspunde

    cel mai bine si cel mai sincer si si pe ROMANESTE : cine are bani merge, cine nu sta acasa in covata sau cauta alternative , dar se pot cauta locuri pe Somes sau alte rauri daca nu fiecare unde vreti , CUI NU-I CONVINE ASTA ESTE se zice ca ASTA-I DEMOCRATIA !

  51. john Răspunde

    da,pentru unii este scump,pentru altii este foarte ieftin…ce e drept…dar CEA MAI MARE PROSTIE A OMULUI,ROMANULUI,pt ca asa este el,este de a compara preturile din romania cu cele din exterior,sau mai bine zis salariile lor….

  52. Gabi Chelmu Răspunde

    Am nevoie de ajutor . Stiti unde sunt facute toboganele ?

  53. Gabi Chelmu Răspunde

    Am nevoie de ajutor . Stiti unde sunt facute toboganele ?

  54. FELIX Răspunde

    Tare farsa asta … nu? :))

  55. dinu. Răspunde

    Dragilor,încetul cu încetul va ajunge falimentul,au început prost cu acea exagerare de pret,am vorbit cu multi cunoscuti si nu vor sa mai auda de ei.

  56. dinu Răspunde

    Zell am Ziller

    Hotel Landgut Zapfenhof 4*

    Tarif: de la 81 euro/ persoana/ noapte

    Aria de wellness: piscina interioara (10×5 m), piscina exterioara incalzita (15×7 m), lac organic pentru inot (650 mp), sala de fitness cu echipament modern, echipament fitness in piscina, 2 saune, pestera de aburi, bai de aburi aromatice, sauna IR, camera rece, banci incalzite, jacuzzi, kneipp, saltele de apa, solar (contra cost), masaj la cerere

    Aceasta calculînd salariul unui austriac.

  57. Lee Marie Răspunde

    Ești în căutarea pentru o foarte rapid
    Împrumut? la un
    rata dobânzii la prețuri accesibile? aveți
    a fost refuzat
    În mod constant de către bănci și alte tipuri de
    financiar
    instituții?
    -Vestea buna este aici! Oferim
    CREDITE variind
    de la $ 1,000.00 la $ 5,000,000.00 Min
    Maxim la 3%
    rata dobânzii pe anularea. contactati-ne
    astăzi la ([email protected])

    INFORMATII PRIMUL necesare sunt:
    Prenume: ………
    Alte nume (s): ……..
    Gen: ………
    Stare civilă: ………
    Contact Adresa: ………
    Cod oraș / postal: ………
    Tara: ………
    Data nașterii: ………
    Suma necesară pentru împrumut: ………
    Împrumut Durata: ………
    Venitul lunar: ………
    Ocupația: ………
    Scopul pentru imprumut: ………
    Casa Telefon: ………
    Telefon mobil: ………
    Cu respect,
    dna Marie

  58. Roxana Tamasuc Răspunde

    ii fain dar merita ii main scump si la carei si la tasnad ii mai ieftin pentru ca si eu am fost la tasnad si la carei

  59. Szimona Breuer Răspunde

    mie miaplacut foartemult nuconteaza pretu si doar amfost 4 persoane

  60. Szimona Breuer Răspunde

    mie miaplacut foartemult nuconteaza pretu si doar amfost 4 persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.