TSD Satu Mare îl susţine pe Mihai Sturzu la Congresul TSD de la Braşov

17 octombrie 2013 | 9 comentarii
Mihai Sturzu

Mihai Sturzu

Organizația de Tineret a PSD Satu Mare va avea 40 de delegați la Congresul Național al TSD din 19 octombrie, unde deputatul Mihai Sturzu va candida pentru funcția de președinte a Tineretului Social-Democrat.

Alegerile din acest an pentru organizația de tineret vor fi ținute în Sala Sporturilor din Brașov.

Pentru funcția de președinte executiv al organizației va candida Ioana Pop – președinte executiv TSD, iar pentru cea de secretar general, Gabriel Petrea – coordonator TSD și viceprimar al sectorului 6 București.

Printre cei cinci sătmăreni, candidaţi la o funcţie în Consiliul Naţional va candida şi preşedintele TSD Satu Mare, Raul Băbţan pentru una din funcțiile de conducere la nivel național.

Tinerii sătmăreni îl susțin pe deputatul Mihai Sturzu pentru funcția de președinte a Tineretului Social-Democrat.

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Corina spune:

  Se vad schimbarile la Satu Mare, atat la tineret cat si la seniori! O alta politica, o alta viziune!

 2. SATMAREAN spune:

  Bravo TSD!

 3. mircea spune:

  utecistii de azi, lautarii de maine sau o fi invers? oricum niste tentative de parveniti! mi-e scarba e voi!

 4. Kalaman spune:

  Domnule pioner cu cravata portocalie, tu ce pana mea fara puf esti? Un postac amarat, mai bine spus ultima reduta!

 5. tot unu spune:

  buna stire

 6. flacara violeta spune:

  da mai corina se vad schimbarile la satu mare,dar numai in viziunea voastra tulbure,de fraieri indoctrinati! Cum poti sa fi membru unui partid al carui inaintas ti-a ucis bunicii,fratii,surorile, vecinii, care au luptat pt. libertate?Trebuie sa fi ori neinformat,ori fraier, ori indoctrinat sa crezi in viitorul unui partid condus de un MITOMAN ,care in fiecare zi baga tara tot mai aproape de colaps! Tu ca tanara ce viitor crezi ca ai in aceasta tara?An de an termina liceeni, studenti care nu au nici o speranta de la viitor! Din ce vor trai acei oameni, ce le ofera psd ,pe care vad ca-l lauzi? Ce zic parintii tai la decizia de a simpatiza cu acest hidos?

 7. un fraierastean spune:

  Da asa e flacara,toti vom canta de foame ”GASCA MEA”!Din lautar sa devi lider de partid,iti dai seama cam ce orizont politic are,ce viitor stralucit avem! Vai de ea tara ,NE MERITAM SOARTA!

 8. flacara violeta spune:

  bre kalaman sau cum dreacu te intitulezi, afla de la mine ca mai bine port o cravata PORTOCALIE decat una rosie ,care este o rusine pentru lumea civilizata spre care tindem!Drumul nostru spre aceea lume este IREVERSIBIL degaba bagati bete-n roti si incercati sa deturnati drumul spre est! FRAIERE romanii sunt de DREAPA se vede de la o posta ,iar voi veti devenii istorie in scurt timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest