Două accidente grave au avut loc duminică, în Odoreu și Satu Mare

25 noiembrie 2013 | 3 comentarii

accident

Două evenimente rutiere au fost înregistrate duminică, 24 noiembrie, la Odoreu şi în municipiul Satu Mare, trei persoane căzând victime acestor accidente.

Primul dintre evenimente a fost sesizat Serviciului Rutier duminică dimineaţa, după ora 08.00, o maşină răsturnându-se în şanţ pe DN 19 F, în afara localităţii Odoreu. Conducătorul auto, Vartolomeu T., de 39 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în accident fiind răniţi grav şoferul şi o pasageră de 42 de ani.

După alte câteva ore, înainte de ora 12.00, un alt accident s-a produs în municipiul reşedinţă de judeţ, la intersecţia Străzilor Grigore Ureche și Retezatului. Poliţiştii Biroului Rutier, ce au intervenit la faţa locului, au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Un şofer 46 de ani, Vilmos H., nu a acordat prioritate altui autoturism, condus de Dumitru V., de 52 de ani, şi a intrat în coliziune cu acesta. Ambii şoferi au fost răniţi în accident, Vilmos H. a suferit leziuni grave, iar Dumitru V. a fost rănit uşor.

În cazul celor două evenimente rutiere poliţiştii i-au testat pe şoferi cu etilotestul, rezultând că niciunul nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ajaj spune:

  Daca str. Grigore Ureche se intersecteaza cu str. Retezatului imi retez urechea.

 2. Pop Ioan spune:

  Accidentul a fost la intersectia Str Retezatului cu str Iului Maniu,nu Grigore Ureche.Pt cel care a scris articolul,ca ziarist sau redactor nu se poate numi cu un asemenea bagaj de cunostinta,este unul si acelas.Nici in timp nu este bine plasat.Accidentul sus mentionat a avut loc mai inainte.

 3. maxx spune:

  Accidentul a fost la colt Luceafarul-Grigore Ureche linga AMG sau gradinita nr6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest