Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu: Conferinţa publică şi concert folk

Vujity TvrtkoVujity Tvrtko, jurnalistul maghiar de origine croată, este invitat pentru a doua oară în această primăvară pentru a susţine o  conferinţă publică, proiecţie de film şi lansare de carte cu tema „Călătorii în infern” dar şi a lucrurilor pozitive întâlnite de-a lungul carierei sale.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”, vineri, 7 martie 2014, ora 18.00. Biletele în valoare de 10 respectiv 15 lei au fost epuizate şi de data aceasta.

Tvrtko Vujity s-a nascut in 1972 in orasul Pecs din sud-vestul Ungariei. A studiat jurnalism in Statele Unite la sectia Comunicare a Universitatii din Miami. Realizeaza o emisiune de mare audienta la Televiziunea Maghiara. Reportajele sale sunt adesea preluate de catre posturi internationale de televiziune.
Tvrtko a reprezentat orasul Pecs in cursa pentru desemnarea drept capitala culturala europeana in 2010. Dupa castigarea acestei titulaturi, jurnalistul a devenit unul dintre ambasadorii orasului sau natal.
In Ungaria i-au fost publicate noua carti care s-au vandut in peste 800.000 de exemplare. In Romania, cartea lui de reportaje a fost publicata sub titlul “Calatorii in Infern”(ed.Curtea Veche, 2009). Din beneficiul provenind din vanzarea cartilor a infiintat, impreuna cu sotia sa, Premiul Eroului Cotidian, care se acorda in luna decembrie a fiecarui an insotit de o consistenta suma de bani.

Concert folk în data de 8 martie 2014, ora 21.00 la „District 15”, str. Ştefan cel Mare nr. 15 cu: Florin Micaş, George Negrea, Geta Govor, Ionel Bledea, Sorin Bălaj, Sorin Boroş, Adina Hodişan şi Tavi Bud.

8 Martie concert folk (1)

Intrarea liberă. Vă aşteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.