Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Peste 18 hectare de culturi distruse prin păşunare în Odoreu

oi-pasunareÎn localnic din Odoreu a sesizat poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie ieri, faptul că persoane necunoscute i-au distrus prin păşunare o suprafaţă de 8,2 hectare teren, pe care era cultivat grâu .

La scurt timp alte două persoane au reclamat aceiaşi formă de distrugere a unei culturi de lucernă pe o suprafaţă de 10 hectare şi a uneia de orz pe o suprafaţă de 0,50 ha. Culturile au fost distruse în mai multe zile proprietarii observând acest lucru abia în cursul zilei de luni.

Oamenii legii au desfăşurat activităţi investigative pentru identificarea persoanelor care se fac responsabile pentru comiterea aspectelor reclamate.

S-a reuşit identificarea unui maramureşean care în cursul lunii aprilie ar fi  păşunat cu turma de oi pe raza localităţii Odoreu. Bărbatul a motivat situaţia prin faptul că deţine teren arendat în această zonă, dar conform sesizarilor făcute de cetăţeni, culturile distruse nu se aflau pe terenurile pe care le-a arendat acesta. Prejudiciul cauzat se ridică la 23000 lei.

Vasile D., este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.