Forța Civică vrea internet wireless în parcurile și stațiile de autobuz din Satu Mare

16 iunie 2014 | 13 comentarii

sedinta, Forta Civica (2)Partidul Forța Civică Satu Mare vine în sprijinul tinerilor sătmăreni, cerând conducerii Primăriei accesul gratuit la internet, prin sistemul wireless, în parcuri, stații de autobuz, autogări și gară.

Președintele Organizației Municipale Forța Civică, Șergiu Băbășan alături de preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a Forţei Civice, Olimpia Silaghi au anunțat astăzi într-o conferință de presă proiectele pe care le vor derula în această vară.

Un prim proiect prin care partidul Forța Civică încurajează tinerii să rămână în Satu Mare presupune accesul gratuit la internetul în spațiile publice menționate. În acest sens, președintele FC Satu Mare, Sergiu Băbășan, a declarat că împreună cu colegii săi se vor adresa direct tinerilor sătmăreni pentru a strânge semnături pe o petiție pe care doresc să o înmâneze conducerii Primăriei.

Privind al doilea proiect, Forta Civica a lansat un Ghid al controlatului, în care se oferă informaţii complete despre drepturile şi obligaţiile firmelor sau persoanelor fizice supuse unor acţiuni de control din partea autorităţilor statului. Ghidul este pus gratuit la dispoziţia celor interesaţi la sediul partidului. Totodată, s-a mai precizat un alt proiect prin care vor sprijini cetățenii care doresc să înfiinţeze asociaţii de proprietari, toate cheltuielile pentru această procedură fiind suportate de Forţa Civică.

Potrivit lui Sergiu Băbășan, în viitorul apropiat va fi realizat un site pe care vor fi postate informaţii detaliate privind cheltuielile administraţiei publice sătmărene și unde cetățenii sătmăreni vor avea acces, acesta făcând parte dintr-un alt proiect propus.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a Forţei Civice, Olimpia Silaghi, a anunţat că va continua proiectul ”Educație prin zâmbete”, prin care vor oferi informaţii despre igiena orală şi de prevenție a afecțiunilor bucale copiilor şi tinerilor din centrele de tip familial din municipiu și județul Satu Mare, precum și pachete cu periuțe și pastă de dinți.

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Supermanul spune:

  Foarte tare idee FC!
  Darr….
  Mai degraba vreu net nelimitat pe 3G/4G la un pret acceptabil decat Wifi nesecurizat in oras!

 2. Presedinte spune:

  Dupa lupte seculare, dupa încercări la alte doua partide PRM si PDL, Sergiulica ajunge presedinte. A dat omul din coate, si-a lovit prietenii, a mâncat si ciocolata si iată-l, marele presedinte de 1550 de voturi.
  Unde e omul cu ciocolata?! Halal om de încredere, Mihai Huzau la invitat in Forța Civica, iar Sergiu i-a tras-o, cum ii e obiceiul.

 3. Altul spune:

  Foarte bune initiative! De ce nu au avut altii, inaintea lor? Poate nu stiti cat de multe controale au firmele ?
  Cat despre igiena orala la copii este foarte bun proiectul, ma asteptam ca aceasta initiativa sa fie de la PMP, unde doamna Laura este in domeniu, dar….
  Ei fac altfel de actiuni :)))

 4. Era cât pe sa cred ca o ac e banii lor!

 5. prince spune:

  Babasan il linge pe COIca poate prinde un contract si in Satu Mare ,cu Florisalul nu i-a iesit pasenta acuma incearca cu fraierul de Coica care doar sa nu-l injure Babasan si Micul ii v-a da ceva faramituri si lui.

  • x spune:

   COIca nu mai are mult si va fi aruncat din functia de primar. A pierdut procesul cu ANI! Asa ca voi astea care il pupati in fund pe acest infect, sa nu va sinucideti la aflarea acestui verdict! JOS COIca JOS GOVOR JOS PSD!!!! HOTI INFECTI si PENALI!!!!!!!!!!

 6. Olimpia spune:

  Adevarul e ca m-am gandit sa intru in politica, pentru ca nu prea mai merge treaba cu transportul. Tre’ sa fac ceva sa supravietuiesc.

 7. un satmarean spune:

  …sergiule las-o balta cu POPULISMUL! Daca te pretinzi ACUM de dreapta NU mai face astfel de propuneri, deoarece dupa aceea cine stie ce propuneri de scutiri de taxe pt. betivi,reduceri pt oamenii care-si bat nevestele etc ,iti mai vin! prm lasa urme adanci,nu-i asa?

 8. pai pe ce ati vrea sa o faca, pe banii din spagile din NOIEMBRIE 2007 de la examenele pt ofiteri de la Inspectoratul pt. Situatii de Urgenta ,,Somes" Satu Mare ?

 9. Sovre spune:

  Si cand te gandesti ca s-au dat spagi, desi promovabilitatea la proba scrisa a fost de 99% (la subofiteri)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest