Ovidiu Silaghi a primit certificatul de deputat de la BEJ

2 iunie 2014 | 12 comentarii

Oviu Silaghi (8)Candidatului PSD, Ovidiu Silaghi, câștigător al alegerilor parlamentare parțiale, i s-a înmânat astăzi, în prezența oficialităților județene, certificatul doveditor al alegerii în funcția de deputat în Colegiul 2. Certificatul de deputat a fost oferit de către președintele Biroului Electoral Județean, judecătorul Gelu Coman.

Deputatul Ovidiu Silaghi a ținut să mulțumească tuturor care l-au votat și care l-au ajutat, pomenind totodată de promisiunea pe care a făcut-o în campania electorală, afirmând că al treilea pod și șoseaua de centură se va face la Satu Mare.

Aș dori să mulțumesc tuturor care ne-au votat, tuturor celor care au mai avut încredere în candidatura mea și în special tuturor care m-au ajutat. Aici fac referire la domnul președinte Mircea Govor, primarul Dorel Coica și președintelui Consiliului Județean Adrian Ștef și la mulți, mulți alții.

Cei care au fost alături de noi au fost mai mulți decât cei care strigau după noi. Aș încheia, prin a mai face încă odată promisiunea pe care am mai făcut-o când am intrat în campania electorală și anume că, al treilea pod și șoseaua de centură se vor face la Satu Mare și pun pe masă acest mandat și mă angajez că se va face acest lucru”, a declarat Ovidiu Silaghi.

ovidiu-silaghi-mandat

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Marius spune:

  Strategia PSD pt alegeri: Basescu e de vina…
  Crin s-a retras…Base e de vina…
  USL s-a destramat…Base de de vina..
  Daca nu se face podul…desigur…Base e de vina…:))

 2. lica spune:

  VOREAZA
  Sondaj de opine
  0 – IL ARESTEAZA
  0 – NU IL ARESTEAZA

 3. bula spune:

  va fii arestat

 4. flacara violeta spune:

  RUSINE! gunoiuleeeee! psd a devenit lada de gunoi a societatii. Aici sunt adunati toti penalii,din toate partidele! RUSINEEEEEEE! Si celor care voteaza psd!

 5. sieu spune:

  Imi va face mare placere sa te vizitez la puscarie. JUR!

 6. griga spune:

  nu mai prea am cuvinte.

  credeam totusi ca nu o sa-l voteze oamenii, chiar asa prosti suntem,

  si a zis catre pnl : ma voi intoarce

  doamne………..

 7. Buc from Bucharest spune:

  Cainii latra, caravana trece! Tineti minte vorba asta, voi astia postaci de 2 bani.

 8. ana spune:

  Nu sunt oare de condamnat animalele care au pus stampila si au facut un posibil corupt parlamentar ?

  Deci asa cu d-nul Schultz. A intarziat deliberat cererea de ridicare a imunitatii dupa modelul romanesc si acum e prea tarziu.

  Data fiind sustinerea PSD pentru Silaghi ma intreb cat a cantarit asta in decizia lui Schultz asa ca intre “socialisti”.
  In loc sa ne bagam infractorii la puscarie, ii facem deputati, le dam imunitate si ii si platim regeste din munca noastra. Pe urma sa ne plangem ca e rau..

  http://www.gandul.info/stiri/cum-s-a-ratacit-la-bruxelles-cererea-dna-de-ridicare-a-imunitatii-lui-ovidiu-silaghi-raspunsul-primit-de-la-cancelaria-sefului-parlamentului-european-12679354

 9. Daca in mandatul asta a lui Silaghi, va fi gata centura Satmarului si un pod, ma arunc de pe el!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest