Guvernul a alocat bani pentru cel de-al treilea pod

3 iunie 2015 | 62 comentarii
Victor Ponta, Dorel Coica

Victor Ponta, Dorel Coica

Guvernul a decis astăzi, printr-o Hotărâre, suplimentarea bugetului local al Municipiului Satu Mare cu suma de 2 milioane de lei. Fondurile sunt destinate realizării Proiectului Tehnic și demarării execuției lucrărilor la obiectivul de investiție „Pod peste Râul Someș – Amplasament Str. Ștrandului”. În prezent, studiul de fezabilitate pentru acest pod a fost elaborat, însă Municipiul Satu Mare nu dispune de fondurile necesare pentru continuarea investiției.

Construirea unui nou pod rutier peste râul Someș va conduce la preluarea traficului de pe drumul european E81, la reducerea timpului parcurs al autovehiculelor și va contribui la reducerea poluării în zonă, prin reducerea blocajelor în trafic.

Suma alocată astăzi bugetului local al Municipiului Satu Mare se face prin majorarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale,  din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2015.

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (62)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ilyes spune:

  Respect domnule primar ati facut ce eu nu am fost in stare in 2 mandate de primar si tot atatea de viceprimar.

 2. cetatean spune:

  Felicitari primarului Coica pentru aceasta realizare de exceptie.

 3. victor spune:

  Ia să vedem ce mai spun acuma consilerii care fac gargară in conferințe de presă.Bravo Coica e o mare realizare pentru oraşul nostru.

 4. Szabo spune:

  ILYES nu a reusit sa faca posu in opt ani desi era la guvernare partidul lui.

  • Hahahaaa spune:

   MAAAAAI BOILOOR! CINE A PORNIT ACEST PROIECT?!?! PE VREMA LUI ILYES S-A LANSAT PROIECTUL CELUI DE AL #-LEA POD ASA CA CIOCU’ MIC!!!!!!!!

 5. griga spune:

  Construirea podului este o mare realizare pentru acest oras .Felicitari primarului Coica.

 6. Ioa Roata spune:

  Ba cretinilor, pupincuristilor ce sunteti, cu 2 doua milioane de lei nu se poate face nici macar un pod din cacat peste Somes ! Pentru un pod sunt nevoie de minimul 100 una suta de milioane .

 7. Coica spune:

  Extraordinar!500.000 lei pentru reabilitarea drum Careiului din 25.000.000 , 2.000.000 lei din 30.000.000 Eur(135.000.000 lei).Sunt cel mai bun primar al tuturor timpurilor.Puteti sa ma laudati de acum incolo inca 67 de ani.Voi primi bani si pentru fete frumoase care sa ma laude 24 din 24 de ore.In rest ciocul mic.Vedeti ce inseamna cand eu bag ceva la finantare.

 8. Tarzan spune:

  Bravo domnule Coica ! Pe langa Sala Polivalenta, izolarea tuturor blocurilor din judet,25.000 de noi locuri de munca, inca un nou mol in oras si multe altele, iata ca se construieste orin grija si marinimia dvs, al saptelea pod peste Somes. Felicitari !

  • Kiru spune:

   Tarzan invidia e mare normal.te inteleg in conditiile astea candidati degeaba.

  • Ion spune:

   M 16 este facut asa cum n-a fost cartierul niciodata; vom avea un mall adevarat in Satu Mare; se face PUG care trebuia facut de 10 ani; s-au facut si se fac pietele(M17, piata de vechituri si se continua); se lucreaza din plin la izolarea blocurilor. Pana la Coica nu a facut primaria nici un bloc; numai un orb nu vede ca de anul asta orasul arata bine, e altfel ingrijit, se taie iarba, se cosmetizeaza boschetii, se face curatenie si orasul incepe sa fie curat; s-au facut si se fac anul asta statiile de autobuz si se mobileaza orasul; astea toate is proiectele lui Coica pt ca pana acum s-a continuat ce a inceput ilies. Astea is numai cateva treburi din ce s-a facut si se fac. Sunt sigur ca lui Coica i se va datora si podul de langa strand, are bani de proiect si cel putin il va incepe. Eu ii urez sa il si termine. Ce se spune pe langa toate astea sunt rautati gratuite

 9. Lupu spune:

  Domnule Ion Roata este inportant sa se demareze lucrarile si sa inceapa constructia .Nu poate ramane pe jumatate un pod.Felicitari primarului.

 10. Galbenu spune:

  Au inceput cărcotaşi să arunce otravă.Mai lasaține domnilor că nu a ti facut opt ani nimic.

 11. Laura spune:

  Ciocu mic fraierilor nu a facut Ilyes nimic 8 ani şi acuma veniti voi sa criticati tot ce se face?Nu va mai voteaza nici ungurii vostri sau lamurit si ei de voi.

 12. Ucu spune:

  Ar trebui sa va laude lumea pe voi ca a-ti votat impotrivă la toate proiectele propuse pentru cetatenii acestui oras?

 13. Mia spune:

  Felicitări primarului.

 14. Sorin gherghli spune:

  Coica e tare asta i adevarul asa prinar nu am mai avut noi.

 15. Kurty spune:

  Consilierii latră si Coica face treaba.

 16. Jolti spune:

  Sa nu va mai aud gura domnilor consilieri udmr si pnl .In timp ce voi contestati totul Coica asuce bani pentru oras.Se pare ca interesele dumneavoastra nu coincid cu interesele satmarenilor a-ti respins planul de dezvoltare,proiectul de la burdea si multe alte proiecte propuse si sustinute de primar.ne am saturat de aceasta atitudine in conditiile in care in opt ani peimarul vostru nu a facut nimic.

 17. Leonica spune:

  Foarte bine ca incep lucrarile la pod.Păna acuma nu s-a făcut nimic.

  • satmarean spune:

   Pama acum sa facut prima faza de proiectare. Da pe vremea celuilalt primar. In acest mandat nu sa facut nimic

 18. Walter spune:

  Daca ne apucăm sa l criticăm pe Coica dupa ce nu s a facut nimic in oras dupa revolutie pana acuma trebuie sa fim nebuni sau rau intentionati.nu se mai pot pacali cetatenii acestui oras mai ales de cei care nu au facut nimic atata timp.

 19. mirela spune:

  BRAVO COICA!!!Daca se incepe va fi si finalizat SIGUR! Acum carcotasii o sa spuna ca de sa se faca, ca ar trebui altceva. bla, bla, bla :)

 20. Abureli de post campanie spune:

  Deci pana la urma ce dracu se construiește?sucă spunea ca pentru proiectul tehnic (adică hârtii) are nevoie de 3 milioane,a primit doar doua,probabil si-au dat seama si ei ca era prea de porc comisionul.toti cretinii angajați pe mici si bere tipa “bravo Coica ,face al treilea pod”,wax asta împraștie doua milioane pe hârtii si nu o sa toarne nici un cm de beton.Asteptam cu interes o macheta ,un desen ,ceva acolo sa dea bine la fraieri si postaci.

 21. satmarean spune:

  Ma intreb daca sunteti platiti postacilor sau o fi chiar asa de mare gradina Domnului? Acum 2 ani am mai citit exact aceasta stire prin care se multumea guvernului penal pentru pod iar acum aceeasi stire. Voi chiar nu vedeti ca nu se face nimic din cele promise, nu polivalenta, nu izolatii, oras mort, economie moarta fara nici o sansa sa te angajezi? Voi il felicitati pe sudist de parca la noi ar fi raiul pe pamant si Pontistu’ frate cu hotu’ ne bombardeaza cu miliardele de euro. Acei bani nu ajung nici pt balustrada podului, scuza lor va fi ca a cazut saracul Dragnea si nu se mai poate continua constructia (care probabil nici nu va incepe). Voi apludati de parca s-ar circula deja pe 6 benzi pe noul pod… Imi e mila de voi, de mine mi se rupe inima, dar se pare ca asta meritam. Sunteti multi!

 22. adrian spune:

  Fraierul asta de Coica crede ca mai prinde un mandat cu minciunile lui,lumea il uraste si il injura la greu ca nu a facut nimic in 3 ani de mandat ,numai minciuni si promisiuni.Speram sa vina DNA ul sa scapam de el .MINCINOS,MINCINOS.

 23. dorel $$$ costel spune:

  CE TEAPA,O NOUA MINCIUNA A L a COICA ,OMUL ASTA CHIAR ESTE BOLNAV ,NU SE SATURA DE MINTIT SI JIGNIT OAMENI,EL STIE CA NU MAI PRINDE UN MANDAT SI ACUMA UMFLA TOT CE MISCA .LA PUSCARIE

 24. unul spune:

  2 milioane de lei = cc.400 mii de euro. Doar studiile si proiectarea-avizarea costa atat.
  Un pod ,cca. 10-12 milioane de euro.

 25. cetatean spune:

  Acesti bani asigura continuarea proiectului care este o chestiune ireversibila ca doar un pod nu se poate face pe jumatate.

 26. s.m. spune:

  Nu se poate face pe jumatate? Alo esti in RO unde totul este posibil si unde se promit multe fara rusinare. Sisi a spus cam de o luna ca in 2 saptamani este anuntat castigatorul pentru centura de ocolire. Alta minciuna. SM nu va avea centura asta nici in 2030 si nici acest pod dar din pacate vor mai fi alegeri multe in care se pot prostii oameni cu aceste constructii.

 27. cetatean spune:

  Nu va fi decat daca Udmr va castiga primaria si doar atnci se va face un pod peste homorod.

 28. attila spune:

  Felicitari dl. Coica ! Imi pare rau si imi este rusine cu UDMR – din care fac si eu parte ca membru – imi dau seama pe zi ce trece ca interesul lor nu corespunde cu cel al cetatenilor.

 29. ana spune:

  Se misca lucrurile in oras…multumum dl. Coica ! Avem parcari, blocuri izolate, locuri de joaca pt copii , un oras mai curat si in curand inca un pod. Doamne Ajuta !

 30. adri spune:

  Felicitari conducerii Primariei Satu Mare !

 31. Voltaire spune:

  Felicitari Coica pentru aceasta mare realizare .

 32. asisystenta SCM spune:

  Stire expirata de acum 2ani.
  Nu s-a facut nimic doar primarul mai cerseste inca un mandat cu promisiuni si fumigene.
  Nu tine la populatie ,orasul arata groaznic,mizerie ,drumuri stricate,saracie Coica pleaca sigur nu primeste voturi.

 33. cetatean spune:

  Coica e cel mai tare primat detasat .

 34. satmarean spune:

  Da de ce ai sters programul de zilele județului domnule Portal sm?

 35. Bu u spune:

  Unde e articolul cu programul judetului?-a sters?

 36. Lola spune:

  Coica va da clasa la toti.fraierilor.

 37. carcotasd spune:

  Pai daca guvernul da banii cum zice titlul care-i meritul lui Coica?Guvernul ii da ca e cazul!Daca-i da pana la urma…Dar are si Coica proiecte,spre exemplu modernizarea pietei din Carpati I.O piata nefrecventata de nimeni deci bani aruncati.Nu este deloc inventiv dar este de o smecherie sobra ce n-am vazut la nimeni.

 38. nicu spune:

  Ce de postaci are domn primar.Cu 2 mil.care fac vreo 450.000 euro nici hirtiile,proiectele nu se termina daramite sa se toarne un cm de beton.Cu astfel de ,,realizari” ne insulta inteligenta si ne cerseste inca un mandat.Apropo,cine va executa centura de ocolire care parca include si al 3 pod?

  • cetatean spune:

   Coica a obtinut fonduri pentru constructia podului felicitari in rest nu conteaza nimic felicitari primarului Coica .

 39. satmarean spune:

  Vrem fapte,nu vorbe! Cu asemenea suma nu se poate face mai nimic. Poate il face doar pe hartie, asa cum a mai fost!
  M-as bucura ca primarul Coica sa se poata mandri cu o asemenea realizare, dar sunt sceptic. Prea multe minciuni ne-au parvenit pe filiera Ponta.

 40. Gaborka spune:

  Si eu am anuntat ca se va reabilita cladirea postei.Pe mine de ce nu ma laudati.Si eu sunt chel si mincinos ca prietenul meu.

  • Deszò spune:

   Gabor nu are rost sa candidezi va bate Coica de va asculta cu urechea lasa l pe Gergo cu fraierii lui de consilieri sa se faca de cacat.Eu cetatean maghiar nu va vktez pe voi ci pe Coica.

 41. Ana spune:

  Coica e cel mai tare primar.

 42. Dedu spune:

  Este absolut scandalos sa acceptăm asemenea comentarii rautacioase.

 43. Hany spune:

  De 25 de ani asteapta satmareni un pod.pana acuma nu a reusit nimeni sa faca acest lucru bravo Coica .cel mai bun primar.

 44. mihai spune:

  coica cel mai mincinos si slab primar pe care l-a avut orasul.

 45. mihai spune:

  Coica a facut de rusine administratia romaneasca ,un oltean fara caracter,nu ati observat ca nu are nici un proiect nou ci le continua pe ale lui Ilyes.minciuni,minciuni.

 46. Ardelean Florin spune:

  Pacat ca l-au saltat pe Ponta, acum chelosul va avea motiv sa strige sus si tare ca din cauza asta n-avem pod…

 47. acs spune:

  Sper sa nu fie o realizare ca si parcarea din Micro 17, unde a demolat garajele si asa a ramas.

 48. marcolini spune:

  Ne bucuram pentru al treilea pod, in schimb in Micro 17 in locul garajelor a crescut o jungla probabil va fi viitorul Jurassic Park, care va fi populat cu maimute fara par pe cap. Iar al trilea pod peste somes va fi trambulina pentru biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest