Accident în Piața Romană. Șoferul era băut și avea permisul anulat

31 iulie 2015 | 0 comentarii

accident rutierUn accident rutier a avut loc joi, 30 iulie, la ora 17.00, în Piața Romană din municipiul Satu Mare. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că Karolz P. conducătorul unui autoturismul marca Ford nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier “Cedează trecerea”și intrat în coliziune cu autoturismul marca Hyundai, care circula regulamentar.

Poliţiştii Biroului Rutier i-au testat pe cei doi conducători auto, în cazul conducătorului autoturismului marca Hyundai rezultatul fiind negativ, iar în cazul celuilalt conducător auto aparatul a indicat o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice, a unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul recoltări mostrelor biologice de sânge are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană căreia, permisul de conducere, i-a fost anulat.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest