Gabriel Leş, numit secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale

21 octombrie 2015 | 10 comentarii

Gabriel LesDirectorul APIA Satu Mare, Gabriel Leş, a fost numit astăzi secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale. Decizia a fost semnată de către primul ministru Victor Ponta la propunerea ministrului Apărării Naţionale.

“Având în vedere propunerea ministrului Apărării Naţionale, în temeiul art. 15 lit. d) şi al art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Gabriel Beniamin Leş se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale”, se arată în Decizia nr. 238/2015 semnată de către primul ministru al României, Victor Ponta.

Gabriel Leş a declarat că se simte onorat de această numire. El şi-a depus CV-ul în urmă aproximativ două săptămâni iar acum a fost numit.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  F E L I C I T A R I ! ! !

 2. Felicitari pe dracu.SIDA sa-l manance pe les!!!golanu dracului.

 3. Felicitari Gabi!!!! Sunt mandru si bucuros ca am asa priten, cred ca ne putem numi prieteni si frati!!!! Chiar ma bucur frate!!!

 4. Ratiu Flora spune:

  MA BUCUR CA SE ALEG OAMENI CINSTITI ,IN CONDUCERE A ROMNIEI FELICITARI ,PENTRU GABRIEL LESU .SA FIE TOTI CA IEL..ATUNCI CRED CA ROM AR MERJE BINE.

 5. gigi spune:

  felicitari!

 6. Petru Govor spune:

  Intradevar meriti felicitari, dar mare mare atentie!

 7. john spune:

  vai di capu nostru aista pocait este bum la toate la tipografie, la reglari de conturi vezi anul 2013, consilier primar RACSA sef interimar la APIA , director detasat aiesta da amu e bun si la armata bah sa fie cum lo fi gasit aiestia aha da doar sunt stenograme cu govorica

 8. IONICA FLORIAN spune:

  Fratilor, a fost SS la Departamentul Armamente al MApN.
  APIA se ocupa cu agricultura. Dupa ce-a lasat “sapa de lemn” a plecat sa candideze. A uitat sa-l ia cu el pe avocatul specializat in divorturi GRIGOROIU NOROCEL intzepenit tocmai la Romtehnica unde-s banii.
  Avocatule, lasa-ne ! Mai bine la partaje. Vezi ca divorteaza Brigitte de Ilie Nastase. Poate te lipesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest