Cartofi umpluți – Rețetă cu guacamole

10 noiembrie 2015 | 0 comentarii

12208271_856357561126857_6847043034077502606_nCartofi umpluți – Rețetă cu guacamole

Ingrediente:

6 cartofi medii

2 buc. avocado

12 roșii cherry

1 ceapă roșie

2 linguri suc de lămâie

puțin sos Tabasco

câteva frunze de pătrunjel

ulei de măsline

1 buc. ardei gras galben

Mod de preparare cartofi umpluți:

1. Spală cartofii, înțeapă-i din loc în loc cu o furculiță apoi unge-i cu puțin ulei, pune-i într-o tavă și bagă-i în cuptorul încins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 40 de minute.

2. Când sunt gata, scoate-i și înjumătățește-i pe lungime.

3. Scobește-i de miez, dar astfel încât să rămână niște pereți foarte subțiri.

4. Unge “bărcuțele” cu ulei.

5. Toacă mărunt ceapa, roșiile și ardeiul gras.

6. Mărunțește avocado.

7. Amestecă pireul de avocado cu ardeiul gras, sucul de lămâie și cu roșiile.

8. Adaugă pătrunjelul tocat mărunt.

9. Umple cartofii cu acest mix.

Poți servi acești cartofi umpluți cu sos Tabasco.

Sursa: culinar.bzi.ro 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Gastro

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest