Mașini noi pentru Poliţia din Satu Mare: VW Polo (FOTO)

18 noiembrie 2015 | 4 comentarii

vw polo politie satu mareȘapte autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate poliţiştilor sătmăreni  pentru a fi folosite în misiunile rutiere, desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, un număr de 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Satu Mare sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Satu Mare în cursul anului 2015 şi distribuite structurilor de ordine publică.

Întregul efort de îmbunătăţire a mobilităţii Poliţiei Române are ca beneficiar final cetăţenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu poliţienesc de calitate.

Sursa: Poliția Satu Mare

vw polo politie satu mare 2

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Sichet Dorel spune:

  Iar masini ?Pt. fiecare lucrator trebuie masina ?Nu mai au unde sa le parcheze, garajul plin strazile din jur plin, un adevarat jaf public !

 2. unu spune:

  se vede dorele la cata minte ai? cate masini sunt in garaj ? ai fost si ai vazut ? si daca crezi ca e un jaf public de ce nu mergi sa sesizezi organele abilitate? si dupa cum pui problema se vede unde ai terminat liceul?

 3. Mirrors spune:

  Fiecare agent ar trebui sa aibe masina. Exemplu Anglia.

 4. Satmareanul spune:

  Acuma doar bugetul trebuie sa creasca pentru carburant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest