Mega-mall-ul de pe Careiului, în impas. Probleme juridice cu terenul

17 decembrie 2015 | 6 comentarii

Consiliul Local (2)Construirea celui mai mare mall din municipiul Satu Mare, cel de pe drumul Careiului, cuprins între cele două poduri, se află în impas din cauza problemelor juridice cu terenul. Câţiva din foştii proprietari ai terenurilor care au fost expropriați de Primăria Satu Mare, şi-au cerut  imobilele înapoi în instanţă motivând că administraţia locală nu a respectat destinaţia, adică nu s-a realizat sală polivalentă şi nici bazin de înot.

În şedinţa Consiliului Local de astăzi, aleşilor locali li s-a supus aprobării revocarea hotărârii prin care terenul este dat spre folosinţă către Compania Naţională de Investiţii pentru realizarea bazinului de înot, însă acest proiect nu a trecut, adunând doar 16 din cele 17  voturile necesare.

Primarul Dorel Coica a fost luat la întrebări de către consilierii UDMR cu privire la şansele de realizare a mall-ului şi a bazinului olimpic. Primarul le-a spus acestora că realizarea mall-ului depinde de cum se va rezolva situația juridică a terenului, fiind procese pe rol, iar intenţia administraţiei rămâne de a construi un bazin de înot, însă în altă parte.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. pigmeu de sm spune:

  Ce Coica mai este primar în S.m

 2. penalul coi spune:

  e cusuta cu ata alba!ce ii intereseaza pe fostii proprietari actuala destinatie.porcul ordinar de Coica mituit de marele om de afaceri Bud baga bete in roate ca procesesele sa fie notate in cf ul investitorului ca acesta sa nu poata obtine autorizatiile.va vine si voua randul cocoseiilor din consiliu si tie porcule chel!Coica la brutarie alaturi de Covor!

 3. Sugar Baby spune:

  Pentru satmareni e suficient Mall-ul de pe Iuliu Maniu…Daca anul viitor il va inaugura Bud pe al lui deja vom avea doua mall-uri iar trei ar fi cam mult pentru satmareni la salariul pe care il castiga la Drex sau la Zollner!!

 4. gutza, babutza spune:

  unde-ti vei mai creste copiii babut?

 5. lmn spune:

  alea nu sunt mall uri nici unul dintre ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest