În Tășnad va fi înființat un centru pentru imigranți

14 decembrie 2015 | 7 comentarii

petre tobaTrei noi centre de migratie vor fi infiintate, alaturi de cele sase deja existente, a anuntat, duminica, ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba.

Anuntul a fost facut in cadrul sedintei Comisiilor reunite de buget-finante din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016, relateaza Agerpres.

In momentul de fata, Inspectoratul General pentru Imigrari are in gestionare sase centre: la Bucuresti, Somcuta Mare, Radauti, Galati, Timisoara si Giurgiu. Am prevazut preluarea a inca trei sedii si demararea lucrarilor pentru reabilitarea, amenajarea si dotarea acestor sedii, conform cerintelor Inspectoratului General pentru Imigrari: la Campulung Muscel, Tasnad si Bumbesti-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem ca in prima etapa pot asigura o prima interventie”, a raspuns ministrul, intrebat daca Romania va putea prelua cota de imigranti care i-a fost repartizata.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminica, in unanimitate, fara amendamente, de catre Comisiile reunite de buget-finante din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridica la 11,693 miliarde lei.

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. osz ecaterina spune:

  Din ce bani vor fi intretinuti?
  Copiii nostri nu au locuri de munca,ba mai mult umbla la containere dupa hrana,noi sintem inecati in impozite si taxe,dar vom avea resurse financiare pentru ei cu tot ce necesita o intretinere corecta?

 2. Contribuabil spune:

  Pe cetățeni acestei județi nu întreabă nimeni dacă vor sau nu tabără de emigranti ei vin acolo: noi loc separat au făcut în spitale pentru ei, vin cu boli ale tipuri de bacterii … Și contribuabilul suferă

 3. satmarean spune:

  Conform caror criterii se stabilesc locatiile pentru aceste tabere?

 4. Sătmărean spune:

  Unde este reacția autorităților județene?

  • matroz spune:

   Satmarean mereu prezent:cine te-a lasat sa crezi ca autoritatile au un cuvant de spus in asemenea treaba?Tu te razboiesti cu oricine,dar chior fiind nu vezi un lucru:statul roman prin institutiile sale a disparut!!!Capisci???Hotararile nu se mai iau la Bucuresti!
   Norik,stai linistit ca nici la Budapesta!

 5. Ioan Holajter spune:

  Numa astia ne mai lipseau la fericirea noastra

 6. satmarean spune:

  Conducerea judetului? Mucles?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest