Terenul de la Burdea va fi scos la licitaţie: Tratative cu Subway sau McDonalds

5 februarie 2016 | 9 comentarii

subwayTerenul de la intersecţia Burdea pe care a funcţionat ani de zile o benzinărie va fi scos la licitaţie de către primărie, după ce va fi clarificată situaţia. Primarul Dorel Coica a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că se află în tratative cu Subway, dar şi McDonalds poate fi interesat.

Mai sunt probleme juridice cu acel teren de la Burdea. S-au încurcat iţele când cineva tot de la Consiliul Local şi tot cu primar UDMR au făcut benzinărie între blocuri. În momentul în care aceste documente sunt puse în curat, atunci vom scoate la licitaţie acest teren. Poate să participe oricine, nu numai acel investitor din Franţa, cum zicea dl Butka, cu 35.000 de euro. Suntem în tratative şi cu Subway. McDonalds şi-a schimbat conducerea şi probabil că o să deschisă franciza pe România, pentru că a fost închisă. Discutăm şi cu ei, dar şi cu alte firme serioase care vor să implementeze un proiect. Nu pot să scot la licitaţie un teren care nu este curat din punct de vedere cadastral şi juridic“, a declarat edilul.

Primarul a precizat că Satu Mare devine un punct serios de atracţie, fiind epuizate locurile din Parcul Industrial.

S-a făcut ordine în Parcul Industrial, s-au eliminat cei care au luat parcele doar pentru a le vinde. Acolo sunt numai firme serioase. Satu Mare devine un punct de atracţie foarte serios pentru investitori“, a spus primarul.

Printre cei care au anunţat investiţii în Satu Mare sunt Sofa şi Woco. Primarul a spus că se va realiza şi mall-ul de pe Careiului, investiţie de 40 milioane euro.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. misu spune:

  Nu vine nimeni la Burdea doar Florisalul vrea sa vândă terenurile.

 2. Anti Coi-ca spune:

  A început campania electorala al lui Cojak!!!

 3. contribuabil spune:

  Asta chiar isi imagineaza ca-l mai crede cineva ?? Domn primar va recomand un consult psihiatric (poate fi si la clinica dvs). Si sa nu va faceti iluzii ca va mai crede cineva. NOBODY !! Mi-e scarba de campania voastra electorala! Sinteti toti o apa si-un pamant ! O adunatura de mincinosi retardati, niste pierde vara autentici !

 4. tinco spune:

  Precis aceste firme îl v-or da în judecata pe acest mincinos notoriu,care folosește numele lor în campanie electorala.
  COicA MINCINOSUL

 5. zamolxe spune:

  Mc Donalds parasesteRomania si ,,primarul minune” Coica s-aapucat sanegocieze acum pt. spatiul de la Burdea…Cata minciuna si nesimtire!…
  http://incont.stirileprotv.ro/companii/mcdonald-rsquo-s-a-vandut-operatiunile-din-romania.html

 6. b-dl lucian blaga spune:

  Esti o rusine ma coica…dispari ma de la primărie ca ne-am saturat de minciunile tale gogonate MARS!!!!

 7. Cine va mai crede, e prost.Numai vorbe, vorbe sí multe minciuni.Cste ati promus, su nu stim realizat, in acestea 4 ani, ptr care ati fost primar.

 8. rentea spune:

  Exista mare mincinos pe lumea asta mai mare decit acest primar????

 9. Pop Ioan spune:

  Minciuni electorale.S-a afirmat ca nu vor creste taxele si impozitele locale.Cu toate acestea mi s-a scos din buzunar cu 100 Ron mai mult fata de anul tracut.Multumesc PSD.Cumparati-va medicamente si cosciug copiilor vostri din banii astia.Industria “bubuie”,economia creste,pretul euro scade….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest