Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Peste 520 de job-uri, la Bursa locurilor de muncă. Când și unde va avea loc evenimentul

bursa generala a locurilor de munca Satu Mare (49)La ediția din acest an a Bursei generală a locurilor de muncă, manifestare organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, s-au înscris până astăzi52 de agenți economici care oferă, în total, 523 de locuri de muncă. Printre acestea, 15 sunt pentru studii superioare, iar restul din domenii precum construcțiile, serviciile, comerț etc.

Potrivit directorului AJOFM Satu Mare, Simona Derșidan, noutatea din anul acesta este un spațiu special amenajat pentru prezentări de firmă și locuri de muncă. Agenții economici vor avea posibilitatea de a-și prezenta firma, domeniul de activitate, servicii oferite precum și de a-și descrie locurile de muncă vacante și care sunt cerințele de la posibili viitori angajați. Până acum, pentru prezentări s-au înscris Dedeman, Anvis, Draxlmeier și Autonet. Sunt alocate 15 minute pentru fiecare firmă și cei interesați sunt rugați să își anunțe dorința de a participa și mai ales să își pregătească o prezentare. 

Totodată, tot în cadrul bursei, AJOFM va avea amenajat un stand unde vor fi prezentate cursurile de calificare ce vor fi organizate în acest an, iar EURES va prezenta, în cadrul altui stand, cele 287 de locuri de muncă anunțate prin această rețea.

Bursa generală a locurilor de muncă va avea loc mâine, de la ora 8.00 până la ora 16.00, în holul Casei de Cultură.Bursa generală a locurilor de muncă este o măsura activă care pune în legătură cererea cu oferta de locuri de muncă de pe piața forței de muncă din județul Satu Mare. La eveniment sunt invitați să participe cât mai mulți sătmăreni aflați în căutarea unui loc de muncă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.