PNL a depus lista pentru Consiliul Judeţean Satu Mare. Romeo Nicoară, pregătit pentru negocieri post electorale

26 aprilie 2016 | 25 comentarii

pnl satu mare depunere candiaturi bej (5)PNL a depus astăzi la Biroul Electoral Judeţean lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Satu Mare. Lista este deschisă de copreşedintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, după care urmează candidatul partidului la Primăria Satu Mare, Adrian Cozma, Virgil Enătescu, Alexandru Panea, Ioan Rus, Ileana Blidar, Carmen Maria Dobra, Ioan Belbe, Cristian Valer Beseni, Matuz Bela, Ioan Hotea.

“Avem o echipă foarte bună, pregătită pentru a  lucra în administrarea judeţului Satu Mare, avem obiective importante pe care vrem să le atingem în următorii patru ani. Echipa este înnoită parţial, avem între colegii noştri şi consilieri judeţeni cu experienţa mandatelor anterioare, avem colegi noi. În primele 15 locuri avem peste 73% colegi noi, avem femei, avem tineri pregătiţi, putem acoperi fiecare domeniu de activitate al Consiliului Judeţean. Suntem convinşi că vom face o figură bună în aceşti patru ani. Satu Mare are nevoie de profesionalism, de înnoire, de îmbunătăţirea activităţii în folosul cetăţenilor. Acesta este scopul nostru, să muncim în următorii patru ani în folosul judeţului Satu Mare, sunt convins că vom avea rezultate foarte bune în 2020″, a declarat Romeo Nicoară.

Propunerea PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean este Romeo Nicoară, el declarând că partidul este pregătit pentru negocieri post electorale în vederea formării unei majorităţi.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (25)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ion spune:

  SUCCES PNL ! SPER SA FACETI CATI MAI MULTI CONSILIERI JUDETENI, SA ILATURAM CIUMA ROSIE (PSD) SI PARTIDUL SATELIT (ALDE) !

  • Alexandra spune:

   O listă foarte bună, în raport cu PSD și ALDE.

  • Zeus spune:

   Într-adevăr, lista de candidați ai PNL reflectă funcția politică și un echilibru pe toate planurile. Mă bucur că domnul acad. Virgil Enătescu, unul dintre cele 500 de genii ale umanității, se află imediat după copreședinții partidului!

  • Mia &gașca spune:

   MĂ BĂIEȚI SUNTEȚI CONVISI DEJA CA SUNTEȚI O GAȘCA DE FRAIERI.LISTELE AU FOST RESPINSE DOAR CU POZELE AȚI RĂMAS.
   HO ,HAA, HA, HAA !!!!

 2. Oana spune:

  Bafta. Merg pe mana acestei echipe. Sunt sigura ca va face lucruri bune pentru satmareni.

 3. paul spune:

  pnl este singura varianta viabila neinregimentata in grupuri de interese , asa ca speranta mea ramane la PNL.

 4. babut spune:

  Doamne ce tarani…

 5. satmarean spune:

  Succes,PNL!

 6. observator spune:

  O listă echilibrată, din toate punctele de vedere. Baftă, PNL!

 7. unul spune:

  Echipa PNL este o trupa serioasa.Mult succes PNL!

 8. calin spune:

  Ăsta este lista de papagali și adormiți, Pardon Blidar este eminenta cenușie după Dormeo

 9. Priala Bogdan spune:

  Sper sa schimbati ceva ca putregaiu de Stef a facut doar zilele palinci, judetului si vinului. Paglici a taiat la greu, cred ca are un dulap doar cu panglici taiate. Cam atat cu incompetentul asta. Macar voi sa faceti cat de cat ceva.

 10. adela spune:

  o sa fumam jing ling toti sigur ca da numai voi lipsiti

 11. mitica spune:

  In fruntea grupului doi papagali, apoi urmeaza parasuta de blidareasa,urmata de vrei doi trei alcoolisti, matuz cred ca a incurcat tricoul in loc de rosu care bate spre psd i trebuia unu galben si uita asa descrierea poate continua pt echipa PeNaLista care va lua putin peste pragul electoral anul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest