Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Peste 5 tone de haine colectate de sătmăreni pentru nevoiași

colectare haineAcțiunea de colectare a hainelor intitulată  „Haine vechi, șanse noi pentru donare!” demarată de  Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare a avut rezultate bune, colectând de la populația județului Satu Mare peste 5.000 kilograme de haine.

În cadrul acțiunii desfășurată în perioada martie-aprilie în cele peste 10 localități rurale participante binevoitorii au donat în total 1.400, iar în municipiul Satu Mare, 3.650  de kilograme de produse textile în cadrul acţiunilor organizate.

Prin aceste acţiuni de colectare doritorii au avut ocazia să sprijine serviciile sociale acordate de Organizaţia Caritas.

Articolele de îmbrăcăminte sau încălţăminte donate vor fi refolosite sau reciclate prin diverse modalităţi în sprijinul beneficiarilor serviciilor sociale, astfel fiecare donaţie reprezintând un real ajutor pentru cei aflaţi în nevoie.

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare dorește pe această cale să mulțumească și în numele nevoiașilor, tuturor colaboratorilor, donatorilor, primăriilor, colegilor, reprezentanților media pentru susținere și buna colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.