Pregătirile de Zilele Orașului Satu Mare sunt în plină desfășurare. Ce se întâmplă în centrul orașului (FOTO)

26 mai 2016 | 4 comentarii

pregatiri Ziua Orasului (10)Pregătirile pentru Zilele Orașului Satu Mare se află în plină desfășurare în Centrul Nou. Agenții economici au năvălit la propriu pe platoul din Piața 25 Octombrie și s-au pus pe montat terase, tarabe, chioșcuri și tot ceea ce este necesar pentru a-i întâmpina pe sătmăreni.

Mai mult decât atât, unii agenți economici au și pus la fript micii, au pus berea la rece și se așteaptă ca să aibă vânzări încă de astăzi (joi, 26 mai).

Scena a fost și ea amplasată, astfel că este pregătită să găzduiască concertele care vor avea loc pe parcursul celor trei zile de sărbătoare. Este o scenă impunătoare pe care vor concerta nume grele precum Chris Norman, Iris, Loredana, Direcția 5, Carla’s Dreams, Puya și alții.

Se pare că totul va fi pregătit pentru Zilele Orașului Satu Mare care se anunță a fi una chiar de excepție.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Reusit Tirg Craciun spune:

  Asa de bine a organizat Tirgul de Craciun primarul dorel coica, eu astept ceva asemanator. de bun:)
  Deja negrii au aparut cu tarabe din tot coltul lumii, bun inceput, spatiul verde din fata BCR transformat in plaja de negustori tip refugiati.
  TRADEMARK COICA

 2. Circul spune:

  A venit circul in oras !!!! Traiasca clovnul principal.

 3. ase spune:

  am avut ocazia sa vad pe astia cu tarabele.
  Astia vin de la sute de km ca sa ne vanda mancare.
  Problema e, ca dorm in masini,in boscheti,sub ceru albastru :in felu asta cum ramane cu igiena umana? unde se spala?un flacon de apa,o galiata? nu cred ca sau cazat la aurora sau la astoria. (sigur, nu ma refer la toti).

 4. varule spune:

  sunt in rudenie cu coica au statut special, ca la ei (oltenia( acasa fara apa, toalet, sapun. asta merita orasul nostru natal, sa fim invadati de oltenii nesimtiti si sa mancam rahaturile lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest