Meciul România-Franţa, transmis live pe un ecran gigant în Centrul Nou. Cum va fi vremea

10 iunie 2016 | 12 comentarii

ecran centru nou2Cei care și-au propus să vizioneze meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal, primul meci din istoria României, pe marele ecran amplasat în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, trebuie să-și aducă haine groase și eventuale pelerine sau umbrele.

Din câte se pare, prognoza meteo nu pare a fi foarte favorabilă vizionării meciului, în perioada difuzării primei competiții de fotbal din EURO 2016. Astfel, între orele 21:00-22:00 se anunță fulgere și tunete, probabilitatea de ploaie fiind de 51%. În schimb, după ora 22:00, ora începerii meciului, cerul va fi acoperit de nori iar probabilitatea de ploaie e între 47-33%.

Așadar, poate nu va ploua în intervalul de timp în care se va difuza primul meci de deschidere al României din EURO 2016, dar e bine să vă echipați corespunzător pentru o temperatură de 16°C.

Partida România-Franţa, de pe Stade de France din Paris, va începe la ora 22.00 și se va transmite pe un ecran de 25 m², full HD. Pe toată perioada Campionatului  se vor putea viziona toate meciurile de fotbal. Organizatorii au pregătit 500 de locuri în șezut pe băncuțe, în plus fiind încă 300 de locuri pe treptele din P-ța 25 Octombrie. 

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Aia trebe la sugacii de satmareni si bere cat incape sa se daca bizgorul de bețiv ordinar de kereskeni ca porci de manga!!!

 2. Fara Cap spune:

  Aveti grija sa nu va amorteasca gatul ca o stati 90 de minute cu capul intors in stanga.

 3. iulia spune:

  Sunt si grupuri sanitare sau digul, gangul, etc?
  Chiar doresc ca cei care au organizat acest top de vizionare sa-mi raspunda.

 4. satmarean spune:

  Cine este organizatorul?

  • gigel spune:

   Nu stim numele ,dar trebuie sa-i multumim indiferent de etnia OMULUI,nu stiu cand ROMANIA a mai participat la deschiderea unui CE .Sunt multi ca OMUL respectiv ,dar suntem lipsiti de CURAJ.FELICITARI DOMNULE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest