Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Cinci ani de bodyART în România. Yin-Yang Tour 2016 s-a încheiat la Satu Mare

bodyart-romania-yin-yang-tour-4Yin-Yang Tour 2016 s-a desfășurat în ultima zi a evenimentului Beauty Days, zi în care bodyART România a celebrat cinci ani de zile.

Fiind o zi cu totul specială pentru Simona Niste și Ilyes Ilona, inițiatoarele acestui concept în România, au răspuns ”prezent” numeroși instructori autorizați din țară. La ceas aniversar, mastertrainerii internaționali Borsodi Balazs și Lencses Rita au fost prezenți și ei, vizibili emoționați, pentru că împreună cu Simona și Ilona au susținut necondiționat răspândirea acestui minunat concept în țara noastră. Pentru cei patru au fost cinci ani de muncă și totuși greul abia acum începe.

Este o muncă susținută ceea ce am făcut noi și suntem mândri de acest lucru. Consider că echipa de instructori bodyART poate oricând să facă parte din echipa internațională de bodyART. Au fost niște ani în care inima noastră a bătut una pentru cealaltă și au fost momente în care am și plâns unii pe umerii celuilalt, dar am și crescut foarte mult. Ne-am întărit unii pe ceilalți și de fapt această muncă grea începe doar de acum pentru că acest concept se dezvoltă și mai mult”, a declarat Borsodi Balazs, mastertrainer internațional.

bodyart-romania-yin-yang-tour-1

Simona Niste și Ilyes Ilona au înființat în România Școala de bodyART, precum și Școala de deepWORK, două concepte diferite dar inițiate de același Robert Steinbacher. Până în prezent sunt peste 100 de instructori autorizați de bodyART și peste 60 de instructori de deepWORK în România.

Școala de bodyART este ceea ce ne-am dorit să facem, și cu ajutorul celor doi mastertraineri internaționali Borsodi Balazs și Lencses Rita, am reușit. A fost un concept de care ne-am îndrăgostit la o convenție internațională și după aceea nu am mai părăsit acest concept. Cei cinci ani au reprezentat pentru noi foarte multe cursuri, foarte multă învățătură, foarte mult efort și fizic și intelectual, foarte multe drumuri, dar a însemnat și pasiune, dragoste pentru ceea ce facem și probabil dacă nu am fi avut semnale pozitive din partea clienților și din partea cluburilor din țară, poate am fi renunțat.

Mai departe urmează și mai multă muncă, suntem încă ”la grădiniță”, pentru că țara este încă mare și este un efort să o străbați și să prezinți conceptul. Pentru noi două (n.r. Simona Niste și Ilyes Ilona) urmează noi cursuri de elită pentru că vrem să lăsăm urmași în urma noastră, ca și educatori”, a spus Simona Niste.

bodyart-romania-yin-yang-tour-101

Yin-Yang Tour 2016 a oferit iubitorilor de bodyART o zi întreagă de demonstrații a tuturor ramurilor ce s-au desprins din acest concept, respectiv bodyART strenght, flow, dynamic, authentic, pure, deepWORK YIN și Stretching.

La mulți ani, bodyART!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.