Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Accident. Stier Peter a lovit o adolescentă pe trecerea de pietoni (FOTO)

accident-smDirectorul administrativ al Teatrului de Nord Satu Mare, Stier Peter, a lovit în această după amiază, cu maşina, o adolescentă aflată pe trecerea de pietoni de lângă Biserica cu lanţuri.

Afla t la volanul autoturismului personal, Stier Peter intrat în intersecţia dinspre str. Iuliu Maniu vrând să vireze la stânga pe str. Ştefan cel Mare, moment în care a lovit-o pe adolescentă. Aceasta a căzut pe carosabil, însă s-a ridicat repede. A acuzat dureri la picior.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie care efectuează măsurători. De asemenea, a fost solicitată intervenţia ambulanţei pentru a o consulta pe fată.

Deocamdată nu se cunoaşte vinovatul.

Vom reveni cu detalii.

34 comentarii

  1. gina Răspunde

    Cum adica nu se cunoaste vinovatul? pai daca a lovito pe trecerea de pietoni????

    • The Hun Răspunde

      si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?

    • maxx Răspunde

      Acolo este semafor.Se poate ca a fost verde la masina!

      • Razvan Răspunde

        Poliția au stabilit că minora traversat pe culoarea verde a semaforului. Astfel, șoferul s-a ales cu permisul suspendat timp de 60 de zile pentru neacordare de prioritate, respectiv cu o amendă. Ia citeste si alte surse on-line iar daca nu crezi poti intreba biroul rutier al IPJ.

  2. uncle Jon Răspunde

    Iar ii persecutati pe unguri?Blocati liberul acces la cultura maghiara si propaganda sovina.Cand se refugiaza la Budapesta?

  3. gina Răspunde

    Cum adica si ce daca a lovito pe trecerea de pietoni? pai daca nici pe trecere nu mai poti traversa in siguranta?? atunci unde???

    • The Hun Răspunde

      draga mea semaforu e pus pentru decor ??? treci pe rosu lejer ca in jellystone park??? doar ca trecere de pieton??? sa nu mai iesi fara acordul parintilor pe strada, esti pericol public…
      in momentul in care masina are verde, poate sa patrunda in intersectie, pietonii au Rosu si nu ai ce cauta pe trecere de pieton… Daca masina a trecut pe rosu, ceea ce nu cred, cel putin pe 2 trecere de pieton trebuia sa paleasca pe cineva, avand in vedere cultura generala de circulatie din SM

      • Ioan Răspunde

        Auzi The Hun încerci sà rezolvi un caz de care habar nu ai. Nu ai fost acolo nu ai de unde sà sti. Fetiţa a fost lovit în faţa ochilor pàrintilor care stàteau la semafor în masinà pentru cà aveau rosu la semafor! Atunci cine a avut verde? Nu cei de la trecerea de pieton?

        • The Hun Răspunde

          deloc, n-am treaba cu cazul, am alergie pe prostia omeneasca, “Cum adica nu se cunoaste vinovatul? pai daca a lovito pe trecerea de pietoni????” la asta am scris ce am scris normal daca a trecut cu masina pe rosu, el e vinovatul, dar doar ca ai trecere de pieton, nu ai prioritate, ai obligatia sa te Asiguri si nu degeaba semaforizat si trecerea de pieton acolo. indiferent ca am fost martor sau nu, doar simplu logica ce am scris mai sus… 🙂

          • Razvan

            Iar eu, si nu numai eu, am alergie pe huni ca tine. il cheama Stier Peter, e de-al tau si rapid sari ca un harciog sa-i iei apararea cu texte de genul “si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?” Nu uita ca traiesti in Romania, esti minoritar. Asa ca stai jos si tine-ti ciocu mic. Chiar daca a trecut pe rosu, tu cand vezi ca ai in fata un pieton care calca pe rosu treci cu masina peste el sau apesi frana ? Panarama huna ce esti.

      • Adrian Răspunde

        alooo, bai individ care nu crezi ca masina a trecut pe rosu si pietonul a trecut pe verde, politia rutiera i-a luat carnetul pe doua luni si l-a fript cu o amenda pe Stier Petike. Asadar ce zici tu de asta ? Care a trecut pe rosu si care pe verde ? Ia incearca sa-ti dai singur seama pe baza constatarilor politiei.

  4. dorin Răspunde

    Masina avea verde.
    Intermitent.
    Se face proba cu martorii si declaratiile acestora .

  5. Ioan Răspunde

    Ai dreptate uncle jon!!! Dacà e verde pentru trecerea de pietoni atunci este rosu pentru toate autovehiculele!!!!

  6. never Răspunde

    daca avea verde intermitent ,pietonul este de vina.dar nu zice nimeni nimic de alcoltest?avea ceva unicum la bord?

  7. Discriminatorul de serviciu Răspunde

    vai iara sunt discriminati ungurii, parca vad ca scapa asta floare la ureche doar ei sunt la carma acum si ce crezi ca politia nu poate si cumparata. Ciudat ca nu i-a dat alcool testul, pot sa bag mana in foc ca a tugalit ceva, ca e din gasaca lui Gabi si astia cam beu..

  8. M Răspunde

    muuuulti idioti pe aici, foarte multi idioti. problema este ca au si drept de vot!!! daca nu dadeau numele soferului, probabil nimeni nu deschidea stirea, dar asa… dar romanii se cred europeni asta conteaza.

  9. Thomas Răspunde

    De apreciat atitudinea d-lui Stier, care a stat pe loc si a chemat politia, nu ca, acum cativa ani, baronul Szabo, care si-a musamalizat un accident cu victime cu ajutorul sefului (sclavului) Vlad. Mai tineti minte, domn inspector? Cum convingeati un sofer de la CJ ca cica el a fost la volan, si nu Szabo baut? Si da, la stang nu este verde jntermitent la masini, ci doar rosu la pietoni.

  10. Thomas Răspunde

    Domilor politai, lasati proba cu martori, intersectia e supravegheata video.

  11. matroz Răspunde

    @razvan:nu cred ca este corecta postarea ta!A greșit ,daca a greșit,pentru ca se poate întâmpla oricui.Nu are nimic de-a face cu ungurii,cu funcția mai demnă sau mai puțin demnă a conducătorului auto.

    • obiectiv Răspunde

      Matrozule,până şi tu ţi-ai dat seama că ,,majoritarul” Răzvan a sărit calul.E de bine.

      • matroz Răspunde

        @norik obiectiv:Ma bucur ca -pana si tu-din cand in cand mai cobori pe pamant!Eu nu-i impart nici in majoritari sau nu,nici in unguri sau nu.Ca sa pricepi -pana si tu-un Hun spunea mai jos niste lucruri absolut firesti!Dar pe parcurs si-a amintit ca e ungur si acuza ca stam la promotii prin Ungaria.Pai erau pregatite pentru la fel se saracii unguri!Si spunea ca rezolva problema PSD-ul.Unde dracu o fi citit boul asta ca Govor sau Coica vor sa extermine ungurii!!!!Cine-i prieten?
        Poate chiar si tu poti intelege de ce uneori am o reactie mai acida impotriva UNOR UNGURI.Cu alti unguri chiar nu am nimica!Sa traiesti !

        • Norick Răspunde

          @matroz : amice , dar crezi, ca eu folosesc alt nickname??? Asta mi-a durut enorm de tare. Nu este cazul sa folosesc mai multe , opimiile mele sunt intotdeauna la fel de realiste ,chiar daca cateodata te doare…:-)
          Cat despre inteligentul Razvan? no comment.
          De nenumarate ori a demonstrat ca n-are cei 7 ani de acasa… 😛 😀

          • matroz

            @Norik:Cu scuze !

          • Norick

            @matroz : no problem amice…;-)

          • Viorel

            :))) esti tare mai norick! tu cati ani ai de-acasa ? tu ce crezi ca demonstrezi cu opiniile pe care le imprastii inutil si frecvent pe-aici ? Iti spun eu : nimic, zero cu bara deasupra.

          • Norick

            🙂 Esti foarte tare “mai” Viorel. Bine, ca opiniile tale sunt pline De cultura si inteligenta…))))
            P.S. Mersi,ca ai inventat internetu’ pentru noi utilizatori nenorociti…:-)

    • Adrian Răspunde

      ptr matroz (nume de buletin se pare ca n-ai): omul ala pe nume Razvan a raspuns in acord cu postarea hunului “si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?”. Si i-a raspuns pe masura.

    • Razvan Răspunde

      Reciteste, postarea mea a survenit ca urmare a celor spuse de ala pe care tu il numesti bou. Foarte senin, boul spunea mai sus “si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?”. Daca ar fi fost sifonat un pic pe trecerea de pietoni copilul tau (daca ai) sau vreun membru al familiei tale, si s-ar fi stabilit de catre politie ca soferul masinii a incalcat regulile de circulatie, la fel ai fi postat citind ce scrie pe-aici hunul (boul) ?

  12. The Hun Răspunde

    “Iar eu, si nu numai eu, am alergie pe huni ca tine. il cheama Stier Peter, e de-al tau si rapid sari ca un harciog sa-i iei apararea cu texte de genul “si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?” Nu uita ca traiesti in Romania, esti minoritar. Asa ca stai jos si tine-ti ciocu mic. Chiar daca a trecut pe rosu, tu cand vezi ca ai in fata un pieton care calca pe rosu treci cu masina peste el sau apesi frana ? Panarama huna ce esti.”

    @Razvan discriminare ce faci, ma doare in cot ca ce nationalitate are, eu am raspuns la un comentariu, indiferent ca esti pe trecere de pieton si ai verde la semafor ca si pieton tu esti ceea mai slaba, n-ar strica sa te asiguri inainte sa pui jos piciorul de pe trotuar nu una vad zilnic cum trece strada, cu masina nu te poti opri pe loc, aluneca deja si la 30 km/h.
    in legatura ca sunt minoritar, da sunt minoritar, dar eu n-am stat la rand la UDMR sa fac cetatenia ungara sa pot emigra in Anglia Irlanda Canada ca si Majoritatea… cautand disperat dupa stramosi cu origine minoritar si nici macar juramantul nu sunteti in stare sa depuneti pe lb. maghiara… da-ti din saliva mare nationalist sunt, dar stati la rand in debrecen nyiregyhaza csenger in Tesco MediaMarkt etc. dupa promotii de haine si alimente de baza… Daca toti ca mine emigram tu ce ai manca? La fel platesc taxe si impozite tot atata drept ar trebuii sa am…
    Stii ce? mai rau sa nu fie!? sa votam cu PSD Coica si Govor ne salveaza de minoritati…

    • Razvan Răspunde

      mai hunule, scrii si aiurea si degeaba. La fel ca tine, si eu am raspuns la un comentariu, ti-am raspuns tie la comentariul “si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?”. Daca ar fi fost copilul tau la fel spuneai ? S-a stabilit ca soferul masinii e vinovat, are acum permisul suspendat pe 60 de zile pentru neacordare de prioritate si a primit si-o amendă. Asa ca taci dracu’ in loc sa debitezi porcarii. Auzi, “si ce daca a lovit pe trecere de pieton ?” Cat priveste emigrarea, UDMR, Tesco si celelate pe care le indrugi inutil, n-am nici cea mai mica tangenta cu astea bai hunisor, si nici cu PSD, Coica, Govor sau cu ceilalti mafioti din PSD. Cat priveste votul, tu voteaza si de acum inainte cu Kereskeny, Pataki si cu restul sovinilor autohtoni sustinuti de V.Orban si de sleahta lui ungara.

  13. Norick Răspunde

    @The Hun : te rog sa nu cobori la nivelul lui Razvan , ca poate maine te trezesti pe un copac cu o banana in mana… 😛 😀 🙂

    • The Hun Răspunde

      @norik ai dreptate.

      “Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former.”

      Imi cer scuze pentru unele lucruri, departe am ajuns de tema…
      ca de obicei Divide et impera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.