Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Este oficial. Masculic Csaba, city-managerul municipiului Satu Mare

citymanagerOficial, noul city-manager al municipiului Satu Mare este consilierul local UDMR Masculic Csaba. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că perioada de contestații a luat sfârșit astfel că, acum oficial, Masculic este city-manager.

“Acum s-a terminat şi perioada de contestaţie şi a venit momentul să prezentăm oficial noul administrator public al municipiului Satu Mare în persoana domnului încă consilier Masculic Csaba. Consider că nu trebuie făcută o prezentare pentru că îl ştiţi pe dl administrator public. Urmează să facem documentele de numire, urmând ca să renunţe şi dânsul la funcţia de consilier local. În acest fel de devenit completă echipa administrativă, conducerea Primăriei Satu Mare, cu primar, cu cei doi viceprimari, nu şti dacă o să intervină modificări în acest sens, dar în momentul de faţă putem să lucrăm în efectiv complet în acest sens Nu bucurăm că au trecut toate impedimentele, au trecut alegerile, deci se poate apuca cu o forţă de 120% de muncă în folosul locuitorilor municipiului Satu Mare”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Pentru a ocupa această funcție, Masculic Csaba va renunța la postul de consilier local. 

Primarul Kereskenyi a mai afirmat că acum Masculic se poate apuca cu o forță de 120% de muncă în folosul comunității. Masculic va răspunde de servicii publice, administrarea domeniului public și privat. 

“În acest zile stabilim atribuţiile, administratorul public va coordona şi va răspunde de unele servicii publice importante din municipiul Satu Mare, respectiv de aspecte care ţin de administrarea domeniului public şi privat în municipiul Satu Mare şi bineînţeles va fi o echipă bună care va lucra pe principiul colegialităţii. Trebuie să creionăm mai bine şi toate atribuţiile de care vor răspunde şi viceprimarii pentru că ştiţi foarte bine că am aşteptat acest moment să se termine toate poveştile”, a mai spus primarul.

După o experiență de 9 ani, ședința Consiliului local de mâine va fi ultima în care Masculic Csaba va participa în calitate de consilier. 

Prezent la conferința de presă, Masculic Csaba a declarat că până acum a fost în postura să adreseze întrebări, fiind consilier local, iar acum va fi de cealaltă partă, în postura în care va trebui să răspunde la întrebări. 

“Urmează să ocup această funcţie de administrator public- city manager după ce îmi voi da demisia din Consiliul Local. Mâine încă voi participa la şedinţă, va fi ultima mea şedinţă. Va fi puţin greu ca după aproape 9 ani să mă desparte de Consiliu, de colegii mei cu care am fost împreună în bine, în rău. Va fi o chestie interesantă că timp de 8 ani de zile, în calitate de consilier şi membru al deliberativului am criticat şi am pus întrebări întotdeauna executivului şi acum acest lucru se va întoarce împotriva mea şi probabil eu o să fiu întrebat de multe ori, dar eu cred că experienţa pe care am acumulat-o în cei aproape 9 ani ca şi consilier şi cu implicarea pe care am avut-o în Consiliu o să pot face faţă cerinţelor acestui post de administrator public”, a declarat Masculic.

 

 

 

4 comentarii

  1. bai Răspunde

    bineinteles tot de astia

  2. sandor Răspunde

    Sa vedem ce o sa faca si asta

  3. Babanu Răspunde

    Inca nu a demonstrat nimic

  4. ovi Răspunde

    Pai ca de obicei nu va face nimic, a ba da va incasa salariul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.