Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Soții Balog au revenit la Satu Mare. Mesajul halucinant al mamei

balogDupă intervențiile chirurgicale suferite la Cluj, soții George și Ligia Balog s-au întors la Satu Mare, unde sunt internați la Spitalul Județean. Starea lor de sănătate se ameliorează, iar cei doi soți se află pe un drum bun. 

Surprinde, într-o oarecare măsură mesajul transmis pe Facebook de Ligia Balog, care se pare că este puternic afectată de pierderea celor doi copii. Aflându-se pe patul de spital, aceasta a postat pe contul său un mesaj halucinant. 

”Mereu vom fi împreună ca o familie binecuvântată ce am fost și vom fi în continuare chiar dacă voi ați plecat de lângă noi. Va iubim mult copilași noștri și suntem fericiti că am putut să ne bucurăm de voi. Dar nu mai este mult și vom fi împreună și nu ne vom mai despărți niciodată”. 

Cu câteva zile mai devreme, Ligia Balog a postat, tot pe contul ei de pe Facebook, un mesaj asemănător:

”Copilasii nostri veti fi mereu in gandul si in sufletul nostru.Va iubim enorm si ii multumim lui Dumnezeu ca nea lasat sa ne bucuram de voi cat am putut. Ne vom revedea in curand si vom fi din nou toti patru impreuna ca o familie binecuvantata ce am fost. Acuma voi sunteti niste ingeri la Domnul si care stiu ca că de acolo de sus ne priviti”.

2 comentarii

  1. Lidia Răspunde

    Si ce e halucinant in mesajul ei ? Exagerati.

  2. bosca ioan Răspunde

    cand vom intelege ca Dumnezeu binecuvinteaza cu adevarat numai dupa ce zdrobeste definitiv. nu voi santeti puternici ci Dumnezeu e puternic iar voi santeti in El. va iubesc chiar daca nu va cunosc. ramaneti in El ca e aproape ziua plecarii de pe pamantul acesta.voi santeti binecuvantati in El cu binecuvantari duhovnicesti pe care cei firesti nu le pot intelege si nici nu le pot primi.sa aveti viata din belsug in El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.