Fabrică de milioane de euro se deschide la Satu Mare (FOTO)

5 martie 2017 | 15 comentarii

gpsofa6O unitate de producție de milioane de euro se va deschide, în cursul lunii martie, la Satu Mare. Este vorba despre GP Sofa, o investiție a unor oameni de afaceri italieni.

Odată ce noua unitate de producție va fi deschisă, capacitatea de producție a firmei se va dubla iar până în 2019 se va tripla.

„În luna martie, după transferul activităţii în noua fabrică, producţia noastră se va dubla, iar până în 2019 vom atinge o capacitate de producţie de 6.000 de canapele pe zi. Am finalizat brevetarea pentru întreaga gama de produse, care se vor fabrica în noua unitate de producţie GP Sofa de la Satu Mare”, a declarat pentru ZF Transilvania Attila Sarkadi, marketing manager al companiei GP Sofa din Satu Mare.

Pentru construcţia acestei noi facilităţi de producţie, dezvoltată pe o suprafaţă totală de 60.000 de metri pătraţi, în cadrul parcului in­dustrial din Satu Mare, aflat în administrarea municipalităţii, GP Sofa a investit în acest an 13 mil. euro. Finalizarea acestui proiect va duce la triplarea capacităţii de producţie a GP Sofa în următorii doi ani. Circa o mie de muncitori vor lucra în această nouă fabrică. 

Compania se află în topul celor mai mari exportatori de mobilă de pe piaţa locală, alături de Aramis Invest, Ital­sofa, Taparo, Plimob, Sortilemn sau Ecolor.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (15)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. boaz spune:

  Cu salar de rahat…

 2. Iza spune:

  vin altii sa se imbogateasca la noi!!

 3. Gâgă spune:

  Cică nu-i obligatoriu să te angajezi la ei…

 4. Gp koca spune:

  Macaronar drogat tepar asta numa tepe o dat si la noi si la macaronari, satmareni la ce salar da el nu-i ajunge nici de o linie…….stie macaronarul

 5. SANTA CLAUS spune:

  salar de mizerie,tichete de masa cand cum ,lucru mult ,ore supliomentare multe…….
  MERGETI OAMENI BUNI ….LUCRATI CAT MAI MULT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Palincas pamela spune:

  Tot ptr straini muncim indiferent unde suntem

 7. Zoltan spune:

  Am ajuns din păcate slugile străinilor la noi în țară!!!

 8. nuconteaza spune:

  Pentru astia care ziceti ca salariul e de rahat , ca sefu e tepar si asa mai departe… de ce ii mai dati atentie daca tot va supara? Nu e mai usor doar sa ii ignori? Si daca aveti dreptate si daca nu… treaba sta cam asa. Nu-ti place la ei? Poti sa cauti in alta parte. Inca optiuni ai.. Nu este doar GP Sofa in orasul asta. Multe alte firme cauta angajati (si da, de multe ori pe minim pe economie). Vreti mai mult? Calificativa intr-un domeniu in care se plateste bine.

  • baconteaza spune:

   pai sa stie lumea la ce sa se astepte, in tara asta iti merge bine daca esti politician si te pricepi la lins de cur sau daca esti cocalar recrutat de militie, bafta.

   • nuconteaza spune:

    Sa inteleg ca defapt cei care merg sa se angajeze is vrajiti si nu is constienti in ce se baga? hipnotizati? sau? Nu isi pot controla mana cand semneaza contractul? Daca se duc, inseamna ca is interesati… daca le convin conditiile de munca, salar , program , etc. inseamna ca voi va plangeti degeaba pe aici. Point taken.

 9. Emese spune:

  Eventual a investit banca,că patronul ăsta abia are bani de salarii.
  “a investit anul asta 13 mil euro” vai de capul lui

 10. IoBag spune:

  Ciu nu-i convin condițiile de muncă, căutați-vă alt loc de muncă! Din fericire sunt o grămadă de locuri de muncă …

 11. Lol spune:

  E naspa tare salariul, nu mai bine stati voi pe ajutor social? putorilor!

 12. Norick spune:

  “6.000 de canapele pe zi” – cred ca exagerati putin.
  Inseamna ca in fiecare 20 de secunde este gata o canapea ?? Mai taie din reclama asta… :-) :-P :-D

 13. SANTA CLAUS spune:

  ACUMA A TAIAT TICHETELE!!!!!!!!!!!!
  BRAVOOOOOOO !!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest