Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

UPDATE Accident Lazuri. Un moldovean a băgat în spital două persoane

accidentUPDATE Accident Lazuri. Poliţiştii au stabilit cum s-a întâmplat accidentul din Lazuri soldat cu doi răniţi, pe care l-am anunţat aseară. Redăm poziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare:

În data de 21.03.2017, în jurul orei 21:30, polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment rutier, pe raza localității Lazuri, soldat cu rănirea ușoară a două persoane.
Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 25 ani din Republica Moldova, conducând o autoutilitară, la intersecția DJ194C cu DJ194, pe fondul neacordării priorității vehiculelor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar pe drumul prioritar de o femeie de 28 ani, din localitatea Nisipeni.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerului de 28 ani din Pelișor, aflat în autoturismul condus de aceasta. Victimele, au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.