Miss Judeţul Satu Mare – Roxana Constantin (Galerie FOTO)

22 iunie 2013 | 13 comentarii

Miss Judetul Satu MareMiss Judeţul Satu Mare a fost desemnată sătmăreanca Roxana Constantin, cea care pe 1 iunie a obţinut şi titlul de miss Ziua Oraşului Satu Mare.

Prima ediţie a concursului Miss Judeţul Satu Mare s-a desfăşurat astăzi pe scena din Piaţa 25 Octombrie, în faţa unui public nu tocmai numeros. În competiţie s-au înscris 16 concurente din întreg judeţul, cea mai tânără având doar 13 ani. Juriul a fost format din:  subprefectul Cristian Sasu, directorul de imagine Inedit, Cosmin Mureșan, designerul Zita Pop și managerul Spencer,  Ciprian Crăciun. Concursul de modă a fost organizat de Mircea Deac și Gabriella Sas.

Concurentele au fost: Cătălina Pop, Denisa Filip, Szabo Henrietta, Ionuţ Sabrina, Fulep Adriana, Georgiana Sălăjan, Felegyhazi Bettina, Melisa Dârle, Mirela Conioşi, Ştefania Chiorean, Carina Zaha, Boglarka Sabău, Ileana Berci , Camelia Coza şi Roxana Constantin.

Fetele au avut de trecut trei probe de vestimentaţie: costumul popular, ţinuta de zi şi ţinuta de seară. La proba de prezentare a costumului popular, două concurente au fost încălțate cu opinci și ciorapi de lână, iar ținuta de seară a fost asigurată de designerii sătmăreni Monica Strango, Alena Ignătescu și Zita Pop.

În urma deliberării juriului, locul III a revenit concurentei Mirela Conioşi, locul II – Camelia Coza iar locul I a fost ocupat de Roxana Constantin în vârstă de 16 ani, elevă a Școlii nr. 10.

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Relu spune:

  Diacu si clopotaru au trecut la port national. Lipsesc din poza groparu si lumanararu.Halal de sarbatoare! Pe ce se duc banii satmarenilor!

 2. Florin spune:

  Sper ca COIca sa nu se lase la STEf si sa organizeze Ziua zonei metropolitane. Cu 299.000de lei si COIca poate intra in istorie ca STEF!

 3. ioan spune:

  Mirela, cea de pe locul 3 merita sa castige!

 4. Erdos Carol spune:

  ma da mare CRIZA e in tara cu banii astia incepeam sa repar teatru sau terminam asfaltatul strazilor ..nu??Da si cheful ne trebe ca altfel nui faina viata Bravo sefilor trecatori!!!

 5. FOARTE FRUMOS FELICITARI ORGANIZATORILOR!!!

 6. Anonim spune:

  Sunt convins ca si fecioru din fotografia asta …http://portalsm.ro/2013/06/inundatii-la-gherta-mica-si-calinesti-oas-apa-a-intrat-in-mai-multe-gospodarii-foto/…o fost inmarmurit de frumusetea fetelor, chiar s-o fi gandit si la " POMPA" cu care au fost prezentate, sau s-o fi gandit la alta pompa?

 7. Oracolul spune:

  Iată cum trebuie sa fie noua generație de politicieni Stef contracte fara numar cu Folda si Sasu fonduri europene fara numar din patrimoniul primăriilor.dragi satmareni ori emigram toți ori âi trimitem unde le e locul .colegi cu Gigi.

 8. Supermanul spune:

  Felicitari pentru noua tarfa a judetului!!!

 9. Bálint spune:

  Gratulálok Stef olyan vagy mint egy bohóc!!!!! Brigi nem tudott felöltöztetni rendesen???? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest