PSD Satu Mare a sărbătorit ”Ziua Internațională a Familiei”

15 mai 2014 | 13 comentarii

conferinta PSD (10)”Ziua Internațională a Familiei” a fost marcată astăzi în sediul PSD Satu Mare, de către Organizația Femeilor Social Democrate, având ca și invitați pe președintele PSD, Mircea Govor, proaspătul PSD-ist Ovidiu Silaghi, viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, precum președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali filiala Satu Mare, Mihaela Motoc și asistenții sociali.

Deschiderea evenimentului a fost făcută de către președintele Mircea Govor care a ținut să adreseze câteva cuvinte cu referire la importanța familiei în societate.

”Familia este nucleul de bază în societate.”Ziua Internațională a Familiei” este un prilej de sensibilizare a tuturor cetățenilor și a autorităților privind problemele cu care se confruntă familiile în mod special. În aceeași măsură este o ocazie foarte bună de a celebra uniunea dintre soț, soție și copii. Protejarea familiei este una dintre valorile de bază ale social democrației iar partidul nostru a fost și va fi sprijinul familiilor”, a declarat Mircea Govor.

De asemenea fiecare invitat a ținut câte un mic discurs pe tema acestei zile dedicată familiei, urmând să asiste la prezentarea unui material intitulat ”Rolul în familie, dezvoltarea armonioasă a copilului” pregătit de către președintele Mihaela Motoc. Materialul a fost prezentat de către psihologul și psihoterapeutul Nicoleta Mihali, explicând prin câteva citate importanța copiilor în familie.

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. lorand spune:

  Da blonda lui Govor mai face politica? Nu prea am mai vazut-o pe scena politicii satmarene.

  Sisi marele PSDist :)))

 2. gica spune:

  Jos PSD Jos PDL devoratori de bani publici si fonduri europene. Petre Muresan, Holdis PDL Ovidiu Silaghi PSD ce voturi asteptati eventual funduri.
  Citeste

 3. anne2595 spune:

  Foarte frumos! Familia este importanta si ma bucur ca PSD-ul ne-a atras atentia asupra acestei zile. Felicitari!

 4. sotiorul spune:

  da pe noi cine ne baga in seama cand venim de l a servici??? voi va distrati cu partidu si noi nu avem de mancare pe masa ca psd ia muierile la sedinte….

 5. sotiorul spune:

  familia conteaza cel mai putin pt pesedisti sau cel putin familia mea pe care iei o fura ca sa arate la lume o minciuna de familie…

 6. dan spune:

  Patronul stabilimentului La Mirciuca – este intemeietorul multor familiii !!!!!! Cine ne da lectii/??????? Scarba!!!!!!!!!!!

 7. srg. spune:

  PSD este o mare familie in creste .Este normal sa sarbatorim!!!!

 8. votant spune:

  votez PNL!!!votez PNL!!!votez PNL!!!votez norica nicolai!
  crin antonescu presedinte!

 9. Andrei spune:

  TSD e cea mai mare familie de tineri !!!
  Forta TSD !

 10. GICA spune:

  TSD este o “fortareata” :D dar cel mai important lucru e ca este o familie ! nu sunt “muieri” sunt femei,care muncesc,isi dau interesul zi de zi si toata iscusinta pentru a schimba ceva in tara aceasta,au dreptul ca oricare om sa sarbatoreasca…Multumesc :) !!!

 11. mihai spune:

  Gica prostu omul nostru.

 12. dumitru spune:

  eu sunt o victima acestui ,om nul pot numi ,este un baron din judetul satu mare mo amenintat ca ma da afara din servici cea ce a si facut dar exista un dumnezeu si pentru el ,incat a amenintat pe director ca il demite daca nu ma da afara pe mine din servici din cauza ca nam dus voturi la psd va dati seama e mai rau ca pe timpul lui ceausescu credetima ca asa este este un pericol cu astia de la psd la conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest