Consilierii cer primăriei să rezolve problema zgomotului din zona ştrandului

28 august 2014 | 3 comentarii

sedinta Consiliul Local (25)Consilierii UDMR şi PDL cer conducerii Primăriei Satu Mare să rezolve problema zgomotului din zona ştrandului cauzată de discotecile care stau deschise până la ora 5 dimineaţa şi deranjează mii de persoane.

Discuţia a fost deschisă de către consilierul UDMR Magyar Lorand, care a prezentat un grup de locuitori din zona ştrandului şi Micro 17. Oamenii au depus nenumărate reclamaţii la instituţii, au sunat la 112, susţin că există legislaţie care să rezolve problema dar nimeni nu face nimic. Aceştia nu doresc închiderea localului respectiv ci doar puţină înţelegere din partea proprietarilor.

Vrem să ştim dacă discoteca are autorizaţie de funcţionare până la 5 dimineaţa, dacă nu cum funcţionează? Este un caz foarte grav disconfortul creat. Există un regulament pentru aceste lucru, trebuie să luăm măsuri”, a spus Magyar Lorand.

Consiliul Local a aprobat un regulament de funcţionare al localurilor, care impune ca în week-end acestea să fie deschise până la ora 2:00, dar se pare că nu este respectat.

După mai multe discuţii s-a ajuns la concluzia să situaţia poate fi rezolvată cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică, instituţia ce poate măsura nivelul de poluare fonică. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. lis spune:

  mutati-va la tara daca vreti liniste aia cu reclamatii

 2. polgar spune:

  Coiaca este un primar depasit,fara viziune ,fara o directiva .,habarn nu are de administratie doar gargara de oltean care vrea sa … o unguroaica.
  Nu este o rusine sa recunosti ca esti depasit si sa -ti dai demisia de onoare , dar care onoare la oltean?
  DEMISIA OLTENE LASA GHIARA DE PE ORASUL NOSTRU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest