Percheziție la clanul lui Romi Țiganu’. Ștefan Leleci a fost reținut pentru furt calificat (FOTO)

14 august 2014 | 4 comentarii

stefan leleci, romi tiganuPolițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic, în colaborare cu ofițeri din cadrul  D.I.P.I., coordonați de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în baza unui mandat emis de Judecătoria Satu Mare, au efectuat o percheziție la locuința lui  Leleci Stefan de 47 de ani din Satu Mare.

În urma percheziției efectuate s-a procedat la ridicarea a două autoturisme, unul marca Opel Astra și un  BMW, cu actele de înmatriculare ale acestora, ultimul făcând obiectul unui dosar înregistrat  pentru înșelăciune.

Au fost de asemenea ridicate și arme albe (săbii și cuțite), fiind totodată executate un număr de cinci mandate de aducere a membrilor familiei.

Pe numele lui L. Stefan s-a emis o Ordonanță de reținere pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 14 august a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru a fi luate măsurile legale.

În data de 8 august la ora 16,00, poliţiştii sătmăreni au fost  sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112,  de către Matei Mărgărit, de 42 ani, din Carei, despre faptul că a fost înşelat de  Leleci Stefan, de 47 ani, din Satu Mare.  Din primele verificări a rezultat faptul că, cei doi bărbaţi s-au întâlnit la locuinţa lui L. Stefan în scopul tranzacţionării uni autoturism.

Pe fondul unor neînţelegeri a izbucnit un conflict spontan între cei doi, care a degenerat în  acte de violenţă, moment în care  R. Neta de 41 ani, concubina bărbatului de 47 ani,  și-a provocat plăgi tăiate la mâini.  Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Erika Muter spune:

  "moment în care R. Neta de 41 ani, concubina bărbatului de 47 ani, și-a provocat plăgi tăiate la mâini" gatul trebui sa si-l taie!!

 2. Viorel spune:

  mah Fanica, hat mai intai mond meg te din ce bani ti-ai facut palatu’ ala de pe str.A.Vlaicu, cu 3 case intr-o singura curte. Ai vandut bag sama fier vechi si PET-uri, de-aici ai avut bistari…

 3. True Man spune:

  camera cu gaze ptr tototi membri familiei !!!.ca si casa in care stau,tot cu smecherii lau luat.

 4. Gábor Papp spune:

  Știre din anul trecut ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest