Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Crimă în Satu Mare. Actriţă a Teatrului de Nord, ucisă pe malul Someşului (FOTO& VIDEO)

crima Gabriela Dorgai (35)

 UPDATE Crimă în Satu Mare. Prim procurorul Marinela Pop: Este omor!

Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marinela Pop, a afirmat că este cu siguranţă omor.

“Cu certitudine ne aflăm în prezenţa unei infracţiuni de omor, circumstanţele în care s-a săvârşit fapta urmează să fie stabilite”, a spus primprocurorul.

Aceasta nu a mai dat publicităţii alte detalii, pe motiv că pot afecta ancheta.

La locul crimei au apărut şi câţiva colegi de-ai actriţei.

Actorul Vasile Blaga a declarat că a văzut-o ultima dată pe Gabriela Dorgai duminică seara, la premieră.

„Aseară după premieră am văzut-o pe hol, stătea cum stătea ea de obicei, în momentele de nostalgie şi am întrebat-o: Ţi-a plăcut? Da, foarte mult. M-am schimbat, ne-am adunat în hol, am stat puţin. Am văzut-o foarte abătută, e ceva cutremurător. Ar fi nevoie de zeci de Dumnezei să-i pedepsească pe cei care fac lucruri rele. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă cineva i-a făcut ceva, pe acel ciudat tare aş vrea să mi-l daţi mie şi săptămâni la rând i-aş smulge carnea încet, încet şi l-aş hrăni cu propria carne”, a spus Vasile Blaga.

„S-a grăbit, n-a mai stat după premieră la aşa zisul chef pe care-l facem noi. A fost cu fiica ei, a plecat şi ea. Eu n-am curaj să trec  noaptea pe dig aici după ce se termină un spectacol, e plic de aurolaci sub pod, nimeni nu-i deranjează şi nu sunt doi-trei nenorociţi ci 15-20 strânşi grămadă. Sâmbătă seara când s-a terminat repetiţia generală am plecat spre casă, cu bicicleta şi îmi tremurau nădragii de teamă când am văzut că erau 15 sub pod şi nici un poliţist, nimeni”, a spus Carol Erdos.

Actriţa era sportivă, mergea tot timpul pe jos acasă, era sub tratament, suferea de o boală. Erdos a spus despre actriţă că era ”o fată plină de viaţă”. 

ORA 15:00 – Crimă în Satu Mare. O actriţă a Teatrului de Nord a fost găsită decedată astăzi la amiază pe malul râului Someş, în apropierea Palatului Administrativ. Este vorba despre Gabriela Dorgai, actriţă la secţia română a Teatrului de Nord, în vârstă de 42 de ani.

La faţa locului au ajuns echipe de poliţişti şi procurori care au demarat o anchetă, inclusiv un câine special dresat a încercat să dea de urma criminalului.

Conform primelor informaţii, poşeta femeii a fost descoperită de o sătmăreancă la baza digului, aceasta a dus poşeta acasă, dar s-a întors la locul respectiv cu o echipă de poliţişti care au verificat zona şi au găsit-o pe actriţă în vegetaţia de pe malul râului. Aceasta era dezbrăcată, întinsă pe spate şi avea doar o cizmă. Se presupune că ar fi fost violată şi apoi ucisă. De menţionat este faptul că femeia avea bani în portmoneu, deci este exclusă varianta unui jaf.

Femeia a fost văzută ultima dată la premierea spectacolului Inimă de câine ce a avut loc duminică seara.

 

28 comentarii

  1. moscraciun Răspunde

    asta e orasul care traim, in centrul orasului poti fi omorat fara sa poata intervenii cineva. Politistii gasesc scuze ca sunt prea putini.. Dumnezeu sa o odihneasca!

  2. Supermanul Răspunde

    R.I.P!

  3. cetatean satmarean Răspunde

    Deci politistii sunt putini. Pentru a da amenzi celor ce trec strada in loc nepermis sau sa agreseze oamenii fara bilet in autobuze sunt destui si trebuie pedepsite aceste infractiuni periculoase nu-i asa? Cred ca ar trebui sa renuntam la serviciile politistilor comunitari si sa facem mai bine patrule civice obligatorii din care sa faca parte barbatii intre 20 si 50 de ani. O data sau de doua ori pe an nu ar fi o catastrofa. Daca asteptam sa ne pazeasca politistii comunitari vor fi tot mai multe crime in viitor.

  4. gigi Răspunde

    militienii locali stau la panda pe strazile cu sens unic proaspat facute,smilitienii ceilalti au ordine sa dea amenzi pt orice rahat,dar de integritatea si siguranta oamenilor nu raspunde nimeni.uitati-va cate case s-au spart in ultimii ani in satu mare si nimeni nu a fost prins.uitati-va la ce se intampla in orasul asta si nimeni nu face nimic.militia amendeaza ,nu are alt ordin decat sa aduca bani la buget.in rest….pauza.MILITIENI NENOROCITI.

  5. satmarean Răspunde

    Unde a fost politia locala? De ce nu patruleaza noaptea? De ce domnul Precup face campanie pe facebook pentru Ponta in loc sa organizeze structurile din subordine? Ce faci, domnule Coica? Bataie de joc ne ofera PSD. Isi vad doar de propriile interese. Fac campanie lui Ponta in loc de sa-si faca datoria.

  6. Por Roxy Răspunde

    Mda saraca actrita .. sa le fie rusine celor faptuiti cum sa ucizi o fiinta atat de minunata , atat de fericita ? Fie roata si patrata tot se-ntoarce ea odata !!!

  7. iuliu Răspunde

    Felicitari politia locala si politia municipala…..amenzi ca trece cetateanul pe rosu …….bravo alcoolistiilor , fosti gardieni publici.
    Saraca femeie nu s-a gandit la asa ceva in plin centrul orasului chiar daca a fost noaptea. Mai bine cum a zis inaintea mea servicii civiile.
    Bravo politia!!!!!!

  8. escroci eugen Răspunde

    jos cu escroci dela pol comunitar sa cada capete . ca nu sinteti buni de nimic in frunte cu sefi vostri !!

  9. Nume Răspunde

    Cele 60 de camere n-au filmat nimica? 🙂

  10. Emil Silaghi Răspunde

    am fost socat…in ultimele 3 saptamani de fiecare data cand am trecut intre podul golescu si decebal, in special in zona podului decebal , asta in jurul orei 22, am vazut un individ inalt, imbracat de obicei in jeaca de fas, cu un rucsac mic in spate, mi-a atras atentia pentru ca era cam la 1.85-1.90, e normal sa-ti sara in ochi, de fiecare data cand am trecut pe langa el intorcea capul, isi ferea privirea , vineri seara dupa ora 22 cand am trecut din nou spre casa , coboram scarile de la palat spre dig, acelasi om mi-a aparut in fata, inalt , cu rucsac dar acum avea si gluga trasa pe cap, se plimba, mai in fata erau 2 aurolaci , iar apoi 3 fete pe o banca , bete, mergeam spre podul golescu si m-am uitat in spate, barbatul se intorsese si era cam in dreptul bancii fetelor , mergea incet si se uita la ele, apoi au inceput sa vina cateva grupuri de tineri, el a iutit pasul spre podul golescu, eu am plecat …dar acest om imi revine imi memorie , era ceva straniu cu el, faptul ca l-am vazut si intrand sub podul golescu in una dintre seri , parca ar fi cautat pe cineva, cred ca are intre 30-40 ani. Ce ma face sa postezi acest comentariu este faptul ca victima nu a fost jefuita, banii erau in poseta , ceea ce exclude varianta in care crima ar fi fost infaptuita de aurolacii care de obicei se strang sub podul decebal, astora le trebuie bani pentru drogul lor zilnic. Dar acest om mi-a ramas in memorie in ultimele saptamani, mi se parea straniu sa-l vad noaptea in jurul podului cu acel rucsac in spate, tot timpul se comporta ca si cand ar cauta pe cineva, sau ar astepta plimbandu-se pe dig intre cele 2 poduri.

  11. Valar morghulis Răspunde

    “winter is comming…”

  12. cetatean sm Răspunde

    Mihai…,bravo ca ai scris aceste randuri.Ar trebui sa mergi si pana la IPJ sa povestesti si cu anchetatori,nu te costa nimic.Respect!

  13. Dr. Mengele Răspunde

    Bine ca toti asa zisi politisti comunitari s-au trezit peste noapte mari agenti de circulatie, plini de ifose si apucaturi de neam prost, cum sta bine oricarui dobitoc semianalfabet la care I se da un pic de putere! Ce sens au ametitii astia care mananca banii cetatenilor degeaba?! Ultimul lucru de care se ocupa acesti incompetent fara pregatire, este ordinea si linistea publica!

  14. Cetatean Răspunde

    Coica!!!Unde sunt comunitarii tăi?Incredibil ce se poate intâmpla in centrul orasului,chiar langa palatul edministrativ.Si…da,dintre alea 60 de camere nu au ajuns si in zona digului?

  15. ION Răspunde

    SOMNUL RATIUNII NAŞTE MONŞTRII

  16. joel Răspunde

    Coica il inregistreaza pe Govor. Cum sa aiba timp de oras ?

  17. moni Răspunde

    Militia seamana cu capul ei, nou si destept !

  18. rodica Răspunde

    Ce sa va zic ..eu in fiecare seara imi plimb catelul pe acolo. Nici o urma de politisti de ani de zile. Tocmai in fiecare zi la orele 10 imi plimb catelul… si chiar in zona in care a fost omorata . Sunt in plin centru si imi este frica sa mai ies. Norocul meu este ca am un caine mai impunator. Vad tot felul de persoane dubioase care nimeni nui intreaba nimic care pur si simplu se plimba haotic si se leaga de trecatori . De multe ori cand imi plimb cainele am simtit ca sunt urmarita sau ca cineva se uita indelung la mine . Sincer nu stiu cum sa reactionez . ….

  19. Istvan Moroz Răspunde

    R.I.P
    Protejati in continuare tiganii de sub pod si din oras !!! Politia nu o sa faca nimic ca de obicei nu au timp intre doua cafele si amenzi date aiurea. Satu Mare a devenit un gheto Unde tiganii si minoritatiile fac ce vreau pentru ca nimeni nu baga in seama .Primaria se ocupa cu cainii strazii pe care ii baga int-un loc nasol si chinueala si mai nasoala pentru saraci dar cu drogalaii de sub pod si din cartiere nu se ocupa nimeni cate victime mai trebe sa deschideti ochii !!!!! Adunati in continuare tigani, negrii, chinezi ,arabi in oras .14/88

  20. florin Răspunde

    Despre jandarmi nici o vorba,desi iau solde la fel ca politia,ati casunat pe amaratii de la locala, cu salarii minime pe economie!

  21. cetateanul revoltat Răspunde

    Bravos! Politia locala e de vina pt.tot! Ati gasit vinovatul principal! Despre bosii din politia mare cu o gramada de case si masini,numai de bine! Faceti voi garzi moka ca de gura sunteti buni.

  22. Attila Magyari Răspunde

    ar fi bine sa curete de sub podurile tigani si drogatii ce mai asteapta politia sa ma faca inca 2 sau 3 crime

  23. Nicoleta Macec Răspunde

    nici nu ma mir ca se intampla chestii de genu'….in plina zi sunt plin de aurolaci sub pod iar pe malul somesului, sub salcii plin de oameni bolnavi mintal care se masturbeaza….si nimeni nu face nimic! va dati seama ce se intampla noaptea pe-acolo, in plin centru! rusine autoritatilor ca nu iau nicio masura.

  24. florentina Răspunde

    Ce va face sa credeti ca a fost ceva aurolac sau tigan? Nu credeti ca ai dispareau si bunurile de valoare care le avea asupra sa? Un om al strazii mai degraba o jefuiau nu sa o violeze. Aceea fiinta e un pericol pentru femeile din Satu Mare si sper ca , autoritatile sa-l gaseasca cat mai repede posibil pe vinovat pentru a nu mai fi si alte victine. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! …

  25. adi Răspunde

    Ma intreb chiar nimanui nu-i pasa de ceea ce se intimpla in acest oras?
    Politia locala chiar nu poate face nimic? Primaria nu are pentru noi cetetenii nici un raspuns?
    Sincer cred ca astfel de eveniment se poate repeta oricind, fara ca noi sa fim protejati.
    RUSINE AUTORITATILOR LOCALE’

  26. Un vot Răspunde

    Noutati??

  27. Ardelean Răspunde

    Ofer ca premiu o bicicleta sefului Vlad la gasirea criminalului!!!

  28. viorica Răspunde

    Ce se mai stie de crima? Dorm politistii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.