Olimpia vânează un atacant de la Dinamo București

20 ianuarie 2015 | 2 comentarii

LemacDupă ce a reușit legitimarea lui Adrian Sălăgeanu, fost campion al României cu Oțelul Galați, Olimpia Satu Mare încearcă să dea o noua lovitură pe piața transferurilor și să creeze un lot pentru a ataca un loc în play-off. Astfel, surse din jurul clubului anunță că se încearcă aducerea unui jucător de la Dinamo București care a mai îmbrăcat în trecut tricoul Olimpiei. Este vorba despre  Denis Lemac, atacantul în vârstă de 20 de ani, care a și jucat într-un meci oficial pentru dinamoviști în acest sezon. Acesta a revenit în vară la Dinamo, după ce fusese împumutat un an la Olimpia. În aceasta pauză competițională se încearcă perfectarea unui nou împrumut, urmat de un posibil transfer.

Atacantul cotat la 150.000 de euro este născut la Sighetu Marmației, are 1,85 m și este văzut ca o soluție pentru problemele echipei în compartimentul ofensiv, mai ales după plecările lui Boștină și Gavrilescu. Pentru Dinamo 2, Lemac a jucat 18 meciuri și a marcat 4 goluri. În sezonul 2013/2014, a marcat 6 goluri pentru Olimpia, multe din ele fiind decisive.

În trecut, atacantul acceptase să vină la Satu Mare, deoarece fratele său, Brian, era legitimat la juniorii Olimpiei. “Visez să joc împreună cu fratele meu, Brian, în atacul Olimpiei”, declara în 2013 Denis Lemac.
De la începutul anului, Brian face parte din lotul echipei secunde a clubui Concordia Chiajna, semn că de data aceasta nu motivele familiale îl aduc pe tânărul atacant la echipa sătmăreană, ci mai degrabă posibilitatea de a juca mai mult, de a marca multe goluri și de a-și face un nume în fotbalul românesc.

Veștile bune pentru Olimpia sunt mai multe: se va putea baza pe un atacant de calitate cel puțin în acest retur, echipa începe să devină una interesantă pentru jucătorii care nu prind primul 11 în Liga I și, nu în ultimul rând, condițiile de la Satu Mare și spiritul din jurul clubului conving jucători de calibru mare să pună umărul la promovare.

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Sport

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Berky spune:

  asa da.
  daca il aveam din vara era alta situatia.

  sa ma c.a.c in poseta lui bodea.

 2. FRTZO spune:

  Forzza Oli!

  Bine ai revenit acasa, Lemac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest