Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Arestat după ce a provocat două accidente. Mort de beat la volan

images (6)În data de 22.09.2015 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului Puskas Karoly Robert, pentru săvârşirea a două infracţiuni de „conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 alin. 1 C. pen. şi două infracţiuni de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere prev. şi ped. de art. 335, al. 2 din C. pen. cu aplic. art. 41. al. 1 din C. pen.

În aceeaşi dată inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare, care a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Din Referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că în data de 30.07.2015, în jurul orei 16:00, inculpatul Puskas Robert, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul de conducere anulat ca urmare a condamnării definitive pentru o infracţiune la regimul circulaţiei, a condus autoturismul proprietate personală în municipiul Satu Mare . În momentul în care inculpatul a ieşit în intersecţia cu sens giratoriu din P-ţa Romană pentru a pătrunde pe str. Vasile Lucaciu nu a observat că din partea dreaptă se aproprie un alt autovehicul, nerespectând indicatorul ce-l obliga să cedeze trecerea, a intrat în coliziune cu acest autovehicul, marca Hyundai. În urma accidentului au rezultat pagube materiale.

Conform Buletinului de analiză toxicologică inculpatul avea o alcoolemie de 1,75 g/I alcool pur în sânge.

De asemenea, în data de 21.09.2015, în jurul orei 16:00, inculpatul PUSKAS KAROLY ROBERT s-a urcat la volanul autovehiculului marca Ford cu nr. SM 09 JSP, pornind de pe strada C.A. Rosseti din mun. Satu Mare cu intenţia de a ajunge la magazinul Billa din municipiul Satu Mare.

La un moment dat, în timp ce se afla la trecerea la nivel cu calea ferată de str. C.A. Rosseti, a observat că în faţa sa circula un autovehicul marca BMW, al cărui conducător a frânat brusc, astfel încât inculpatul nu a mai reușit să își direcționeze mișcările și a intrat în coliziune cu acesta, lovindu-i partea din spate a mașinii.

Conform Buletinului de analiză toxicologică inculpatul avea o alcoolemie de 1,90 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.