Dialog BTS

24 octombrie 2015 | 0 comentarii

sexOrice prersoana activa sexual risca sa se contamineze cu BTS. Daca ai folosit prezervativ cu persoana careia ii marturisesti, aceasta nu poate sa te acuze decat daca n-ai facut-o si in trecut, chiar daca nici macar asta nu este valabil in unele cazuri.

            Momentul in care vei marturisi ca despre o BTS permanenta  este cel in care decizi ca relatia a devenit serioasa sau are potentialul sa fie asa, o buna relatie se bazeaza pe incredere, iar daca astepti prea mult partenerul se va simti pacalit. Pregateste-te mai intai daca nu ai carti si brosuri despre boala ta, fa rost.

Partenerul poate vedea cu ochii lui cum stau lucrurile.

Vorbeste calm, spune-i ca ai ceva de zis si ca ai vrea sa nu te intrerupa pana nu inchei.

Daca nu poate accepta reconsidera relatia, daca partenerul a citit tot ce era de citit si nu poate infrunta situatia, spune-i ca are doua posibilitati, sa discute cu un specialist in consiliere sau sa plece.

Doar nu vrei sa stai cu cineva care sa-ti aduca mereu aminte cat de usuratic(a) esti si sa faca bancuri proaste pe seama ta.

Daca cineva ti-a dat o BTS, trateaza acea persoana cu respectul pe care speri ca ti l-ar arata si ea tie. Nu a facut-o in mod deliberat, asa ca nu arunca piatra. Afla adevarul si mergi mai departe, impreuna cu sau fara ea/el.

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!

Dr. Sorin Nichita
sonichita2000@yahoo.com

 

Categorie: Totul despre sex

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest