Levente Molnár, despre nominalizarea la Oscar a “Son of Saul”: Sper să ne bucurăm cu toţii

14 ianuarie 2016 | 0 comentarii

levente-molnarActorul român Levente Molnár, care deţine un rol secundar în pelicula “Son of Saul”, nominalizată la premiile Oscar, la categoria cel mai bun film într-o limbă străină, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că este fericit pentru această nominalizare. Lungmetrajul maghiar “Son of Saul”, cu actorul român Levente Molnár în distribuţie, a fost nominalizat la ediţia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film într-o limbă străină.

“Sper să ne avem bine, să fim sănătoşi şi să ne bucurăm toţi de această nominalizare”, a declarat actorul Levente Molnár, aflat în prezent la Londra.

Levente Molnár a participat, duminică, la ediţia din 2016 a Globurilor de Aur, care a avut loc la Los Angeles şi la care lungmetrajul “Son of Saul” a fost desemnat cel mai bun film străin.

“Înainte de Oscaruri mergem acasă, ne întâlnim cu cei dragi, mai muncim puţin, apoi ne vom întoarce în State”, a mai spus acesta.

Gala premiilor Oscar 2016 va avea loc pe 28 februarie, la Los Angeles.

Nominalizările pentru cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar au fost anunţate joi, într-o conferinţă de presă, organizată la Los Angeles. Conferinţa a fost difuzată în direct pe site-ul Academiei de film americane, instituţia care decernează premiile Oscar.

“Saul Fia/ Son of Saul”, propunerea Ungariei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza la premiile Oscar 2016, reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului maghiar László Nemes şi a fost distins cu marele premiu al juriului la gala de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

Potrivit screendaily.com, “Son of Saul” este considerat marele favorit la câştigarea premiului Oscar din 2016 la categoria “cel mai bun film străin”.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Cinefilia

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest