Prefectul Radu Bud către primari: ”Suntem la dispoziţia dumneavoastră”

9 martie 2016 | 5 comentarii

SAMSUNG CSCPrefectul Radu Bud şi directorul de cancelarie, dr. Dan Zeicu, au continuat azi, vizitele în teritoriu, la primăriile Terebeşti, Ardud, Socond, Beltiug  şi Viile Satu Mare.

În fiecare unitate administrativ-teritorială în care s-au deplasat reprezentanţii Instituţiei Prefectului-judeţul Satu Mare, discuţiile cu primarii, viceprimarii şi secretarii s-au concentrat pe trei teme majore şi anume finalizarea implementării proiectelor europene aflate în derulare, organizarea corectă şi transparentă a procesului electoral, respectiv aplicarea legilor fondului funciar.

De asemenea, prefectul Radu Bud le-a transmis primarilor că Prefectura are în vedere rezolvarea problemelor cu care se confruntă primăriile însă pentru asta trebuie să le și cunoască.

Orice problemă aveţi din punct de vedere juridic, a relaţionării cu instituţiile deconcentrate sau în cazul organizării alegerilor locale, suntem la dispoziţia dumneavoastră. Rolul acestor deplasări este să ne revedem dar şi să aflăm cu ce gen de probleme vă confruntaţi, pentru ca mai apoi, în urma realizării unei sinteze să le grupăm, respectiv să le soluţionăm” a precizat prefectul Radu Bud. 

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Cocolino spune:

  Sintem alaturi de voi …cu sfaturi si…o vorba goala adica calda…Daca vreti sa faceti ceva … noi sintem la “dispozitia” ta !! (vrei sa faci ceva in sat si n-ai buget ..noi sintem aici sa va ajutam daca…..ghiciti pretul corect:)))

 2. Ion neoliberalul spune:

  Vorbe goale ! Campanie electorala pe banii nostri, in rest papagali politici !

 3. PSD-istul blue-marin spune:

  Unii muncesc pentru comunitate ca d-nul Coica http://portalsm.ro/2016/03/primaria-inceput-lucrarile-la-parcarile-din-micro-17-cand-vor-fi-terminate-acestea/, voi taieti iarba la caini. Poze, poze, poze, campanie agricola de primavara, arati drumurile judetului a paguba, si va trageti in poze cu nesimtire, rusine sa va fie, faceti-o pe bani vostri, nu pe bani nostri a contribuabililor,

  Va rog continuati, ignorantilor, nu stiti cat rau va faceti singuri, cu asemenea manevre ieftine,

 4. ciolan spune:

  excursie “tehnocrata” pe banii nostrii! daca acest guvern e tehnocrat si apolitic cum sa l pui pe zeicu dan sef de cancelarie care e vicepresedinte judetean al PeNaL, astia ne mint si ne sfideaza in fata, afara vopsit gardu dar inauntru leopardu

 5. Mariana spune:

  Amandoi umbla ca 2 gay..peste tot impreuna…
  Campania electorala la PNL
  RUSINE !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest