Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

UPDATE Patru bărbaţi în Someş: un mort, unul de negăsit (FOTO/ VIDEO)

somes satu mare (4)

UPDATE 18:25 – Pescarul decedat, în vârstă de 48 de ani, a fost scos din apă de Puşcas Lehel, care a povestit cum s-a întâmplat totul. 

Puşcaş Lehel se afla cu un prieten (care  a fost transportat la spital) pe malul Someşului la fript de slănină. În zonă mai erau doi pescari, pe care îi cunoştea. La un moment dat un pescar (cel decedat) a căzut în Someş, iar celălalt prieten le-a cerut ajutorul să îl scoată. Au intrat toţi în apă să  îl scoată pe pescarul luat de ape. Puşcaş Lehel a spus că el l-a scos pe pescarul decedat, prietenul său a reuşit să iasă din apă dar cel de-al doilea pescar nu a mai ieşit. El este căutat de pompieri. Şansele să fie în viaţă sunt minime.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje SMURD, unul de prim-ajutor, un altul de terapie intensivă, un echipaj de căutare-salvare și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

UPDATE 18:00: Pescarul scos din Someş fără suflare a fost declarat mort. Pompierii îl caută pe celălalt bărbat dispărut, iar cel scos la timp din apă a fost transportat la spital. Şansele ca bărbatul care încă nu a fost găsit să fie în viaţă sunt extrem de mici, apa Someşului fiind foarte rece. Un al patrulea pescar a fost cel care a sunat la 112. Aceştia erau împreună la pescuit.  

Ora 17:40 – O tragedie a avut loc în această după amiaza în zona podului galben din municipiul Satu Mare. Deocamdată nu se ştie cum, un pescar a căzut în Someş, şi alte trei persoane au sărit să îl scoată, după ce au anunţat pompierii.

Din nefericire, o persoană a fost adusă la mal fără suflare, pompierii resuscitând-o, una este de negăsit iar cea de-a treia persoană a fost scoasă în viaţă.

Şansele ca bărbatul resuscitat să-şi revină sunt minime.

Vom reveni cu detalii.

 

Un comentariu

  1. Mark Twain Răspunde

    Dacă nu citești ziarele ești neinformat, dacă le citești, ești dezinformat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.