UDMR Satu Mare a aniversat 25 de ani de existență

28 martie 2015 | 7 comentarii

25 de ani UDMR (33)Conducerera UDMR Satu Mare a aniversat astăzi 25 de ani de la înființare, în prezența președintelui formațiunii, Kelemen Hunor.

La eveniment au participat persoanele din conducerea partidului, în frunte cu președintele filialei județene, senatorul Pataki Csaba, președintele filialei municipale, deputatul Kereskenyi Gabor, dar și o serie de aleși locali, președinți de filiale comunale. Au mai fost prezenți Ștefan Ressler din partea Forumului  Democrat German și Paul Dancu din partea Uniunii Slovacilor și Ucrainenilor.

În deschiderea manifestării, la propunerea președintelui Pataki Csaba, cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au contribuit la înființarea UDMR SAtu Mare, în urmă cu 25 de ani, sau au condus destinele comunității maghiare din județ, și nu mai existră.

În cuvântul său, Pataki Csaba a spus că UDMR este una dintre cele mai vechi organizații din Europa Centrală și de est și că nu ar fi existat dacă nu s-ar fi ocupat și de probleme generale, pe lângă cele ale comunității maghiare.

Liderul UDMR a subliniat că UDMR există în formula actuală datorită minorității maghiarilor și a nevoilor acestora pe care le reprezintă.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Ion spune:

  Pozitiile acelea solemne din unele fotografii au fost luate cand se intona imnul Romaniei, nu-i asa?

 2. matroz spune:

  Dar caii,caii si husarii unde-s?Sa nu spuneti ca n-ati avut atatia bani sa-i carati din pusta!in rest firesc, se spune „La multi ani”,dar…

 3. unul spune:

  Hat aredealu’tare place la noi! De 25 de aniuri asteptam momentu’ala cand sa punem mana pe ea! RMDSZ este o leg iob partida,la noi ajutat sa primeste copi banile de la Budapest es noi foloseste aici la Szatmar! Io votat si voteaza mai departe cu ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest