Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

EXCLUSIV. Bunica copiilor maltratați rupe tăcerea! A povestit drama prin care au trecut copiii

Bunica paternă a copiilor maltratați a povestit, în exclusivitate, jurnaliștilor PortalSM drama prin care au trecut cei doi copii. Jurnaliștii PortalSM au stat de vorbă cu femeia, care aduce acuzații grave mamei copiilor.

Bunica spune că femeia ar face parte dintr-o rețea de prostituție și droguri, iar în momentul în care prietena cea mai bună a ei ar fi fost împușcată în cadrul unui conflict, aceasta ar fi suferit o depresie puternică, iar de acolo ar fi pornit problemele ei psihice, dar și fuga din țară.

Luăm cazierele de la familia lui, luăm cazierele de la familia ei. Hai să vedem cu ce se ocupă familia ei. Ea îi luată prostituată de pe stradă, ea s-o ocupat cu prostituția, ea s-o ocupat cu droguri, și are multe la activ. Când o ajuns în țară, patru telefoane o confiscat poliția de la ea, de la el doar un telefon”, a declarat bunica paternă pentru PortalSM.

Cei doi s-au căsătorit în 2019, după care au început să facă tratamente pentru a putea avea pe primul copil.

Din prostiile ce le are, ea o crezut că se cunună și trece pe numele nostru, și fuge, și nu îi mai dă nimeni de capăt. Dar în Germania i-o dat de capăt. […] Ea era urmărită pentru prostituție. […] Și când s-au căsătorit, avea două fete sechestrate de pe Târgul Frumos, de la Moldova.”, a declarat bunica paternă pentru PortalSM.

Potrivit bunicii, mama l-ar fi bătut și pe primul copil, iar tatăl s-ar fi plâns de comportamentul acesteia, însă, spune bunica, i-a fost frică de ea și de familie ei care se afla, de asemenea, în Germania.

Ulterior, cei doi au aflat că vor mai avea un copil, moment în care femeia, potrivit bunicii, a făcut tot posibilul să piardă sarcina. Astfel, când era însărcinată în 8 luni de sarcină, ea a ajuns la spital, unde i s-a făcut cezariană de urgență. Medicii i-au dat 2% șanse de supraviețuire, a fost intubat, însă copilul și-a revenit.

Ea s-o bătut cu doctorii în spital. Au găsit-o cu probleme. I-au dat hârtie și tratament, dar ea le-o aruncat și nu o luat medicamentele”, a mai precizat bunica pentru PortalSM.

Bunica spune că al doilea copil a fost maltratat dintotdeauna, dar îi aduce mamei toate acuzațiile, care, spune ea, ar fi vrut să primească pensie de handicap, în Germania, de pe urma copilului. Totodată, ea crede că fiul ei ar fi fost ademenit cu droguri de soție.

De când l-o născut și până la 10 luni copilul l-o ținut în scoică de mașină. I s-o îndoit coloana. Eu am umblat cu el, l-am făcut bine. I-au spus în spital ca e maltratat. La 7 luni l-o bătut cu lingura, i-o sucit mâinile, capul îl avea umflat că l-o bătut cu lingura. O fost ars. […] Nu înțeleg cum l-o ademenit, numai cu droguri. L-o pus să transporte droguri dintr-o parte în alta. Eu vreau să fie controlate și laptopurile lui maicăsa”, a mai declarat bunica pentru PortalSM.

Ceea ce a pus capac pentru toată familia a fost incidentul de vinerea trecută, atunci când mama l-a bătut pe copilul, în vârstă de doi ani, sub privirile îngrozite ale fratelui, în vârstă de 3 ani. Bunica spune că mama este cea care l-a bătut, l-a legat și l-a ținut pe scări, după care l-a băgat în geamantan și l-a pus pe dulap. Ulterior, ea i-a trimis soțului pozele la serviciu, care a mers urgent acasă. Acesta și-a sunat sora, i-a trimis pozele și i-ar fi zis: „Iarăși o înnebunit Ana”.

După ce a văzut imaginile, familia din România a anunțat autoritățile.

Când am văzut pozele nu am mai fost om”, a spus bunica.

Între timp, spune bunica, tatăl copiilor ar fi mers să își închidă contractele de muncă cu scopul de a se întoarce în țară, fiindcă nu ar mai fi rezistat situației.

M-o sunat să mă întrebe dacă îl vreau pe băiat că Ana (n.r. soția) nu îl vrea. I-am zis: lasă că îl dăm la stat dacă nu îl vrea. Atunci ea a zis: Dacă nu îl vrea mă-ta, eu îl omor, nici la stat nu îl dau. […] Mă doare inima că e băiatul meu, dar mai tare mă doare inima pentru copii. Ăla mare are 3 ani în ianuarie, dar arată ca un copil de 1 an, 1 an și jumătate. Și ăla mic, cum este, și cum o fost, nu îmi vine a crede…. Timp de 6 luni o stat la mine, dar l-am făcut… O vrut să îl ia și să îl facă cu handicap și să ia pensie în Germania. Îl ținea într-o cameră cu jaluzele trase. El (n.r. tatăl copiilor) o dormit cu pruncul afară pe preș că l-o scos afară. Și-o mutat chiriile de nu știu câte ori, s-o dezbrăcat pe stradă în pielea goală, o mers la serviciu goală la el. L-o încuiat 3 zile în cameră, nu i-o dat de mâncare. El s-o temut să declare undeva acolo ca să nu îi ia copiii”, ” a mai declarat bunica pentru PortalSM.

Femeia spune că tot ce își dorește acum este să îi ia pe copii la ea și să îi crească împreună pe amândoi.

Vreau să îi iau și să îi cresc cum i-am crescut pe ceilalți șapte ai mei cu dragoste și iubire. Să fie împreună, și să crească la familia pe care o au. […] Ea (n.r. mama copiilor) o făcut ce o știut și o văzut acasă”, a conchis bunica paternă pentru PortalSM.

Copilașii se află încă în grija DGASPC Satu Mare, la finalul anchetei se va decide dacă copiii vor rămâne la stat sau vor fi dați în grija bunicii paterne. Părinții se află în arest preventiv pentru 30 de zile, urmând, ulterior, să afle care va fi pedeaspa finală.

Citește și:

3 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    Aruncați-o la porci pe nemernică

  2. Kuka Răspunde

    Din ce pare, inclusiv mama dobitocului are probleme! Nici nu pune problema că fiul ei ar fi un monstru, aruncă toată vina asupra mamei copiilor, cu toate că din filmare eu pe dobitoc îl văd că-și strangulează și abuzează copilul!!
    Faptul că mama copiilor ar fi curvă, nu îl îndreptățește pe mascul să-și abuzeze copii!
    Am văzut destule familii cu probleme, din păcate, în majoritatea cazurilor problema era bărbatul care devenea agresiv, iar femeia de cele mai multe ori era agresată odată cu copii! Nu este o regulă, se știe că bărbații se deschid mai greu și își înghit amarul în băutură, decât să spună că au fost agresați! Și cazuri de-astea cunosc, din păcare.
    Sincer, dacă ar fi după mine, i-aș interzice să mai trăiască, l-aș împușca în secunda 2! Asemenea specimene nu pot beneficia de compasiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.